kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Cazibeniz artıyor
BURCUNUZUN yöneticisi Mars'ın Boğa burcundaki konumu, mesleki ve parasal konularda değişim yapma isteği içinde olabileceğinizi ve maddi konularda beklenmedik koşullar elde edebileceğinizi açıklıyor. Burcunuzda bulunan Güneş'ten ve Venüs'ten yaşam enerjisi almaya devam ederken kişiliğinizle dikkat çekme isteğiniz artabilir. Venüs kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artırıyor, eğlence yaşamınızda hareketlenme gözlüyorsunuz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Fikir alışverişi
BU hafta da burcunuzda ilerleyen Mars, dayanıklılığınızı ve rekabetçi yapınızı güçlendiriyor. Karşılıklı para alışverişinde bulunduğunuz kimselerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Çalışma koşullarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. Hafta sonunda kısa veya uzun yolculuklarda yaşam bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kuruntuya dikkat!
BOĞA'DA ilerleyen Mars'ın konumu, benliğinizde değişik duygular yaşamanıza neden olabilir. Sağlığınız konusunda kuruntulara kapılmanız mümkün. İç disiplin duygunuzun güçlü olması planlama konularında başarıya işaret ediyor. Yöneticiniz Merkür'ün olumlu etkilerini konuşmalarınız üzerinde hissedebilir, sevdiğiniz insanı sözlerinizle etkileyebilirsiniz. Yuva kurma veya yuvanızda değişiklikler yapma isteği içinde olabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Konuşma zamanı
BOĞA burcunda ilerleyen Mars, dost çevrenizde suskunluğunuzu bozup, kendinizi gösterme isteğine sahip olabileceğinizi belirtiyor. Burcunuzdaki Jüpiter sayesinde ise gerek mesleki gerekse özel yaşantınızda bir takım anlaşmazlıklara uyumlu yapınızla çare bulabilirsiniz. Balık burcundaki Merkür, konuşmalardan fazlasıyla etkilenebileceğinizi belirtiyor. Saygı duyduğunuz kişilerden arabuluculuk bekleyebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Pratik çözümler
BUhafta Boğa burcunda ilerleyen Mars'ın enerjisi iş çevrenizde otoriter ve rekabetçi davranışlarınızla dikkat çekebileceğinize işaret ediyor. Mesleki bağlantılarınızın artması sizi birçok değişime sürükleyebilir, fakat yine de yeniliklerden zevk alabilir ve başarılı olabilirsiniz. Güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir haftadan geçeceksiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Neşeli ortamlar
BOĞA burcunda ilerleyen Mars, bu hafta yolculuklarınıza hukuksal sorunlarınıza ve eğitim konularınıza destek getiriyor. Kendinizi kaynaklarınız ve yatırımlarınızla ilgilenmek durumunda hissedebilir ve bu konularda kâr elde edebilirsiniz. Ayrıca karşıt burcunuz Balık'taki Merkür'ün konumu kendinizi kalabalık ve neşeli ortamlarda rahat hissedebileceğinize işaret ediyor. Hedeflerinizi iyi belirleyin.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yaratıcı fikirler
BOĞA burcundaki Mars'ın durumu duygusal yaşamınızın cinselliğinizi derinden etkileyebileceğini belirtiyor. Maddi konularda ve ortak paylaşımlarınız konusunda temkinli olma isteğiniz artabilir. Bu hafta sosyal yaşantınızda ani bir hareketlenme gözleyebileceğiniz bir devreye girebileceğiniz gözleniyor. Beğenilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz açıkça görülüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yeni ilişkiler
KARŞIT burcunuz Boğa'da bulunan yöneticiniz Mars'ın burcunuza oluşturduğu gerilim, ikili ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Her türlü ilişkilerinizdeki alınganlığınız verimli olabilecek işbirliklerine kuşkuyla yaklaşmanıza neden olabilir. Bu hafta enerjinizi orijinal ve eğitimle ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. İnançlarınız konusunda felsefi yaklaşımlarınız olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kaygıya gerek yok
BU hafta da Koç burcunda bulunan planetler eğlence ve aşk yaşantınıza fazlasıyla ilgi gösterebileceğinizi vurguluyor. Meslek yaşantınızda tedbirli ve seviyeli davranışlarınızla dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Bu hafta zaman zaman kendinizi duygusal bakımdan gerilimli hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, zaman zaman aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün olabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Eğitim merakı
BOĞA burcunda ilerlemeye devam eden Mars'ın burcunuza yaptığı olumlu etkileşim yaşama sorumluluk sahibi bir bakışla yaklaşacağınızı vurguluyor. Yeni konulara ilgi ve merak duyabileceğiniz devrede eğitim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizde anlaşmalar yapmak için harekete geçebilisiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulama zamanı.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Başarı sizinle
BU hafta planetlerin Boğa'daki durumu, meslek yaşantınızda sorumluluklarınızın artabileceğine işaret ediyor. Otorite konumundaki kimselerin desteğini alabilir ve deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulabilirsiniz. Enerjik yapınız rutin işleriniz konusunda kendinize fazlasıyla yüklenebileceğinize işaret ederken, detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz dikkat çekiyor. Planlama yeteneğinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yatırım şansı
BU hafta burcunuzda hareketine devam eden Merkür'ün etkilerini yakın çevrenizle olan iletişiminizde hissedebilirsiniz. Boğa burcundaki Mars'ın durumu kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Eğitim konularında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Güneş ve Venüs, sizi kaynaklarınız konusunda desteklerken yatırım şansına dikkat çekiyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır