kapat
24.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Başkana ilk armağan
Avrupa defterini kapatan ve önünde tek hedef olarak 3.yıldız kalan G.Saray için mutlak kazanılması gereken bir maçtı Bursa sınavı. İşin içine ilk yarıda Bursaspor'un 5-0 kazandığı maç da girince karşılaşma bir rövanşa dönüşmüştü. Seyirci 3 puanın ve güzel futbolun yanı sıra fark istiyordu.
Tüm Metin

  Zaferin mimarı Ali Dürüst
Bu nedenle arada köprü oluşamadı. İki, Cansun ile Dürüst görüşmeye başladığı dönemde, Samsun'a verilen 3 adet 200 bin dolarlık kulüp çeki nedeniyle Dürüst'e noterden protesto geldi. Üstelik çekteki imzaları Dürüst'ün yerine Cansun atmıştı. Cansun, bu duruma da müdahale etmeyince, Dürüst'ü tamamen kaybetti.
Tüm Metin

  Canaydın ezdi-geçti
G.Saray'ın 91. dönem kongresinde 33. başkan Özhan Canaydın oldu. G.Saray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşen kongrede iki taraf da sabah 09.00'dan, oy kullanma saati olan 15.00'e dek 'terinin son damlasına kadar' çalıştı.
Tüm Metin

  Albayrak ağladı
Seçimi kaybeden Mehmet Cansun'un listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak, maç öncesi canlı yayında ağladı. Albayrak, "Bu çocuklardan ayrılmak istemiyorum. Kaybetsek de her zaman Galatasaray'ın hizmetindeyim" dedi. Taraftarların da büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Albayrak...
Tüm Metin

  Mehter takımı
Ligde kara bir sezon geçiren Trabzonspor, önceki hafta Yozgat deplasmanında aldığı galibiyetin ardından Denizli deplasmanından eliboş döndü: 1-2. Maça iyi başlayan bordo-mavili ekip, daha 4. dakikada golü buldu. Hami'nin kornerinde Osman düzgün bir kafa vuruşuyla Trabzon'u 1-0 öne geçirdi.
Tüm Metin

  F.Bahçe'ye bahar geldi
Malatya beraberliği sonrası hayal kırıklığına uğrayan F.Bahçe'de önceki günkü 4-1'lik F.Bahçe galibiyeti moralleri yerine getirdi. Yöneticiler de teknik direktör Lorant'a ve takıma güven tazeleyen açıklamalar yaptılar. İşte F.Bahçeli yöneticilerin maç sonrası görüşleri:
Tüm Metin

  Ben kaybetmem
Beşiktaş'ta başkanlık seçimlerinin yapılacağı Genel Kurul'a 1 hafta kalırken, adaylardan Hasan Arat, büyük konuştu. Hedeflerini ve projelerini Büyük Beşiktaş Platformu üyelerine anlatan Arat, katılımcılardan birinin, "Başkan seçilmeseniz de 100. yıl çalışmalarında platformla beraber olur musunuz...
Tüm Metin

  Bilgili, Başkent'te gövde gösterisi yaptı
Kongre üyelerinin havalanında karşıladığı Serdar Bilgili, Ankara'da önce Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Deniz Atalay'la biraraya geldi. Akşam Sheraton Otel'de 500'ün üzerinde kongre üyesiyle biraraya gelen Başkan, "Beşiktaş'ın değişime değil başarıya ihtiyacı var.
Tüm Metin

  Amatör Tokat
Tokat, "3 yıl sonra Amatör Küme'de maç yöneteceğim. Sanki 1.Lig'de gibi heyecan duyuyorum. Aynı kuralları uygulayacağız" şeklinde konuştu. Her iki takımın futbolcuları da Metin Tokat'a itirazda bulunmadılar. Tokat, kartına başvurmadı. İstatistik, rakibini 1-0 mağlup edip grubunda 3.olup terfi maçlarına kalmayı başardı.
Tüm Metin

  Eczacı şen
Eczacıbaşı, ilk setin sonlarına doğru bu dizilişe uyum sağladı. Maça iyi başlayan taraf Güneş Sigorta'ydı. Çok iyi servis atan Güneş Sigorta, rakibinin manşet hatalarıyla 13-7 öne geçti. Bu sırada ayağı burkulan Güneş Sigorta'dan Burçin oyundan çıktı ve maç döndü.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Almanya Ligi'nde lider B.Leverkusen, 1860 Münih engelini 4-0'la geçerken, 3. gol Yıldıray Baştürk'ten geldi. Diğer sonuçlar: Schalke-Kaiserslautern: 3-0, Freiburg-M.Gladbach: 0-1, H.Rostock-Hamburg: 1-1, St.Pauli-Stuttgart: 1-2, Hertha-Nürnberg: 2-0, Bayern Münih-Köln: 3-0.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır