kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yerli İbiza'da ikinci hayat

Eğlencesi ile Ibiza'yı, yapılanması ile de Miami'yi andıran Çeşme, eski popülerliğine kavuştu. İki yıl önce açılan Çeşme Sheraton, beldeyi Avrupalı'ya tanıtmakla kalmadı, yüzlerce turisti buraya çekti

70'lerde keşfedilmeyi bekleyen bir cevher gibi parlıyordu Çeşme. Altın Yunus'un kurulması ve müstakil yapılanmalarla, turistlerin gözü bu tatil beldesine çevrildi. Ama keşif çok uzun sürmedi. Güney'de açılan yeni tesisler, Avrupalı turistlerin kalbini çelmişti bile. 90'ların sonuna gelindiğinde, popülaritesi giderek azaldı. Sönen yıldızı canlandırma zamanıydı artık. Bu parlatma projesinde ise imdada Sheraton Çeşme Hotel yetişti. Otelin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek'in söylediğine göre sosyetenin ve yüksek gelir grubunun tercih ettiği Çeşme'yi potansiyel bir tatil beldesi haline getirmek, yurtdışında tanıtmak gerekiyordu. İki yıl önce açılan otel, beklenen sonucu verdi. Yine Dilek'in deyimiyle dejenere olmayan tek tatil beldesi olan Çeşme'de emlak fiyatları arttı. TUI, yedi yıl önce çekildiği Çeşme'yi tekrar programına aldı ve yolcu göndermeye başladı. Özel turlarla Almanya, İngiltere, Fransa, Yugoslavya ve İsrail'den turist gelmesi sağlandı.

Bunlar, adını Çeşme'nin tanıtımını ön plana çıkararak duyuran otelin beldeye kazandırdıkları. Peki ya, 350 yatak kapasiteli otelin müşterilerinden biri iseniz siz neler kazanırsınız? Anlatalım...

Önünüzde masmavi bir deniz, Miami'yi aratmayacak kadar eşsiz bir kumsal... Odanızda özel kahvaltılar, aperatifler... Kaliforniya yemekleri severseniz Espace Grill, İtalyan yemekleri derseniz Cafezita ya da Manzara restoran, seçim sizin. İçkinin ve eğlencenin birlikte servis edildiği Barling Bowling Bar, atıştırmalar için Lobby Lounge... Sauna, hamam, fin hamamı, tenis kortları, anfi tiyatro ve cep sineması ile internet corner'ı saymaya gerek bile yok.

Çeşme Sheraton'da konaklamanın asıl sebebine gelince... Burada yeniden doğmuş olacaksınız demek mübalağ değil. Çeşme'ye yıllardır şifa dağıtan Ilıca'nın termal suları, bir sağlık merkezi kimliğinde buraya akıyor. Otel, dünyadaki 400 Sheraton içinde termal otel olma özelliği taşıyan ilk ve tek otel. Anti stres, zayıflama, selülit, anti romatizmal kürler fizyoterapist, estetisyen, hidroterapist ve masörlerin sihirli elleriyle yeni bir hayat vaat ediyor.

Bitmedi, vücut bakımı da yapılıyor. Yeniden Doğuş Merkezi'ndeki yosun tedavisi bölgesel ağrılarınıza ve selülitlerinize son veriyor. Adres: Şifne Cad. No: 35, Ilıca, Çeşme. Tel: 0232 723 12 40.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır