kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Nisan Güzellik fırsatları
BURCUNUZDA ilerleyen Venüs, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artırıyor ve bu sayede toplum ve eğlence yaşamınızda hareketlenme gözlüyorsunuz. Yine Venüs sayesinde güzellik ve bakım fırsatlarını değerlendirme şansına sahip olacaksınız. İş konusnda ise duygularınızı kontrol etmeniz, ani tepkilerden uzak durmanız gereken bir devrede bulunuyorsunuz. Olayları irdelemeniz, yanlış düşüncelere yönelmenize neden olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Enerjiniz artıyor
BURCUNUZDA ilerleyen Mars'ın desteğiyle kendinizi bu devrede çok daha enerjik hissedebilir ve sevgiyle ilgili girişimlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Değişimlere ayak uydurmaya çalışmalısınız. Maddi sıkıntılarınızın rahatlamaya başladığını görerek daha az stres içinde olabilirsiniz. Bireysel açıdan kararlı ve kendinize güvenli hareket etme eğilimindesiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Sorunlar yorabilir
BU hafta ikili ilişkiler konusunda ani ve hoş fırsatlar çıkabilir. İş yerinizde veya arkadaş çevrenizde yeni beklentiler içine girebilir ve ilgilerinizin karşılığını fazlasıyla görebilirsiniz. Fakat yakın çevrenizin sorunları sizi yorabilir. Buna tepki gösterebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Fikirleriniz ve yaşama bakış açınız değişmekte. İnsanların dikkatini çekiyorsunuz. İlişkilerinizde dikkatlisiniz. Aile bireylerinden beklentileriniz artabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yolculuk var
BU hafta sizin için oldukça dikkat çekici. Koç burcunda ilerleyen Venüs, cazibenizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda göz önünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Balık burcunda ilerleyen Merkür, aradığınız aşkı yolculuklarınızda bulabileceğinizi belirtiyor. Bu devrede birçok seyahat fırsatı bulabilirsiniz. Bu tatlı etkilerin sayesinde sezgilerinizle birlikte duygularınız da güçleniyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Şanslı bir dönem
AŞK konusunda yaratıcı ve sevgi dolu olacağınız bir devredesiniz. Koç burcunda bulunan Venüs'ün olumlu etkilerini, kurabileceğiniz romantik ilişkileriniz üzerinde gözleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili şanslı bir dönemde bulunuyorsunuz. Hayal gücünüzü kullanmanız yeterli olacaktır. İkili ilişkilerinize kimsenin müdahale etmesine izin vermemelisiniz. Partnerinizle birlikte sosyal ortamlarda boy göstermek, ilişkinize farklı bir boyut getirebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Hoşgörülü olun
YÖNETİCİ gezegeniniz Merkür, karşıt burcunuz Balık'ta bulunuyor. Bu da, ikili ilişkilerin ve sevgiye dayalı konuların yaşamınızda önemli bir yeri olabileceğini belirtiyor. Partnerinizle iletişiminizi geliştirebilir ve yeni aşklar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizin değişmesi sizi rahatsız ediyor. Çevrenize karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısınız. Para harcarken daha dikkatli olmanız gerekiyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Hastalıklara dikkat!
TERAZİLER için bu hafta, sevgi ve aşk konusunda olumlu gelişmelerin yoğun yaşandığı bir dönem olacak. İkili ilişkiler ve evlilik evinizde yer alan gezegenler, hoş, fakat inişli-çıkışlı anlar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Duygularınıza kapılırsanız huzursuz ve hastalıklı bir dönem geçirme olasılığınız var. Kendinizi fiziksel olarak yormamaya dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla fikir ve organizasyon yönünden verimli bir çalışma içinde olabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sorunlar çözülüyor
FİZİKSEL enerjinizin yüksek oluşu, sevgilinizle ilişkilerinizde inisiyatifi ele almanıza neden olabilir. Aileden alacağınız destek, sorunların çözülmesinde etken olacaktır. Toplumsal olaylarda size bazı sorumluluklar verilebilir. Sıkılsanız dahi bu durum hoşunuza gidecek ve sizi ön planda tutacaktır. Karşıt burcunuz Boğa'da ilerleyen Mars'ın etkisiyle eşinizle ilgili sorunların yüzeye çıkma olasılığı bulunmaktadır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Heyecanlı gelişmeler
BU hafta duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. Bu durum sizi rahatsız edebilir. Koç'taki Venüs sayesinde aşk konusunda kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz, fakat bir yandan duygularınız, değişim ve gelişmeye tepki gösteriyor. Hafta sonunda ilişkileriniz ön plana çıkabilir ve aşk konusunda heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel olarak zor işlere girmemeye dikkat etmelisiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yeni aşklar
YOĞUN iş yaşantısının getirdiği fiziksel yorgunluğunuzu üstünüzden atmakta zorlanabilir, ani gelişen olaylara tepkide bulunabilirsiniz. Fakat Boğa'daki Mars'ın etkisiyle partnerinizle verimli bir uğraş içinde olabilirsiniz. Tartışmalara girmemeye çalışın. Ancak yine de bu hafta romantik eğilimlerinizin yoğun olacağı bir dönemdesiniz. Yeni arkadaşlıklar ve bununla birlikte başlayan aşklar gündemde.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Değişim rüzgarı
KOÇ burcunda ilerleyen Venüs, yakın çevreyle iletişiminiz açısından güzel fırsatlar getiriyor. Sevgiliniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenebileceğiniz bir devrede bulunuyorsunuz. Fakat insanların fikirlerinin farklı olmasına çok fazla sıkılmamalısınız. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi şaşırtacak ve fiziksel enerjinizin olumlu bir değişim içine girdiğini hissedeceksiniz. Kendinizi fazla ön plana çıkartmamaya, karşınızdaki insanları anlamaya çalışmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Hareketlenme var
BU hafta size, pek çok açıdan canlılık ve hareketlenme getiriyor. Maddi yönden kazançlar edineceğiniz, yatırımlar yapabileceğiniz güzel bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Merkür, konuşkanlığınızı ve mental enerjinizi artırıyor. İlginç konuşmalara katılabilir veya kulak misafiri olabilirsiniz. Kendinizi içsel sesinize bıraktığınızda yaşamınızdaki sınırlandırmaların artık sizi rahatsız etmediğini anlayacaksınız.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır