kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu araba tam 550 milyar Türk Lirası ediyor
Ancak son model bir Mercedes ya da Jaguar'a sahip olmak, bu açıdan çoğu zaman yeterli olmayabiliyor. Dünyanın en pahalı otomobilleri arasında Ferrari ya da Porsche, ancak 6. ya da 7. sırada geliyor. Bir süre önce dünya dolar milyarderlerinin listesini yayımlayan Forbes dergisi, bu kez de bu milyarderlere...
Tüm Metin

  Daha ucuza lazer yazıcı
Tüm bu özellikleri sayesinde Lexmark E210 yazıcıları basım işlemini çok kolaylaştırıyor. E210, USB portu ve paralel bağlantıları sayesinde yüksek hızlı iletişim sağlıyor. E210 yazıcıları Linux ve Windows sistemleri için optimize edilmiş olan "host-based" baskı sistemi sayesinde kullanıcının çevresine uyum sağlıyor.
Tüm Metin

  50 yıl sonra uçarak işe...
Seri üretime geçildiğinde 1 milyon dolar olan fiyatı 100 bin dolara kadar inecek. 2004 yılında hazır olması planlanıyor. 4 kişilik araç saatte 500 kilometre hızla 3 saat havada kalabilecek. Dikey iniş ve kalkış özelliği sayesinde trafik ve park sorunu olmayacak.
Tüm Metin

  Efsane Haziran'da dönüyor
Futbolun damgasını vurduğu bir kentte, Barcelona kimliğini her adım başında hissetmek mümkün. Varsa yoksa Barça... Akdenizli olmanın dayanılmaz kültürü de buram buram kokuyor. Almanlar'ın otomobil devi Opel de yeniden tasarladığı ve yaklaşık 750 milyon euro harcadığı Vectra'yı Barcelona'da tanıttı.
Tüm Metin

  Cenevre Fuarı'na 'Made in Turkey' damgası
Transit Connect ve Doblo Malibu, ilk kez uluslararası bir fuarda tanıtılacak. Avrupa'nın en büyük fuarlarından Cenevre Otomobil Fuarı kapılarını yarın 72'inci kez basına açıyor. 7-17 Mart tarihleri arasında da kamuoyuna açılacak fuarı, 700 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Tüm Metin

  Sakaryalı Corolla'yı Brad Pitt tanıtacak
Toyota'nın Adapazarı fabrikasında üretilerek Avrupa'ya ihraç edilen yeni Corolla Sedan modelini ünlü aktör Brad Pitt tanıtacak. Los Angeles ve Sidney'de çekilen reklam filminin müziği de pop sanatçısı Ricky Martin'e ait. Toyota'nın yeni kimliğini sergileyecek reklam filmi Mart'ta gösterilmeye başlanacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır