kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İlaç gibi yardım
Kanserli hastaların dertlerine derman olan yüzlerce ilacı bulan da onlar, erkeklerin hayatını kolaylaştıran Viagra'yı bulan da. 2000 yılı ciroları 31 milyar dolar. Tam 89 ülkede 90 bin kişi onlar için çalışıyor. Her yıl sadece 5 milyar doları araştırma ve geliştirme faaliyetleri için ayırıyorlar.
Tüm Metin

  Cumhuriyet okura açılıyor
1924 yılında Yunus Nadi tarafından kurulan Cumhuriyet Gazetesi'nin, okurlarından sağlanacak parasal kaynak ile sıkıntılı günleri aşması planlanıyor. Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi Cumhuriyet Vakfı'nın Başkanı ve gazetenin başyazarı İlhan Selçuk, binlerce ortağa sahip olmak için gerekli girişimlerin başlatıldığını açıkladı.
Tüm Metin

  Fon bankası müdürüne 3 ile 7 milyar lira maaş
Devlet Bakanı Kemal Derviş, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki bankaların genel müdürlerinin 3.2 ila 6.8 milyar lira arasında net maaş aldıklarını açıkladı. Derviş, TMSF bünyesindeki bankaların alacaklarından yapılan tahsilatın 904 milyon 705 bin 297 doları bulduğunu açıkladı.
Tüm Metin

  Şövalye oldular
Türk işadamları Asım Kibar ve Mehmet Buçukoğlu ile Türkiye'de yaşayan İtalyan işadamları Giuseppe Farina, Franco Ragazzi ve Enrico Boari, İtalyan Cumhurbaşkanı tarafından verilen devlet nişanıyla, "şövalyelik" unvanının sahibi oldu.Beyoğlu'ndaki Venedik Sarayı'nda düzenlenen nişan töreninde İtalya Büyükelçisi...
Tüm Metin

  Özelleştirmede bahar temizliği
Hem satış sürecini hızlandıran hem de özelleştirme portföyünde ayıklama yapan bir dizi karara imza attıklarını belirten Karakoyunlu, SABAH'a yaptığı açıklamada, "Özelleştirmedeki en büyük adımı attık. İsdemir'i özelleştirdikten sonra, özelleştirme portföyünü rahatlatan, harcamaları azaltan yeni bir karar aldık.
Tüm Metin

  Hacimsiz çıkış zor
Geçtiğimiz hafta, İMKB 100 Endeksi'nin önceki hafta başlattığı yükselişi devam ettirebilmesi için haftanın ilk işlem günü de 13 bin 100 seviyesinin üzerinde tutunması gerektiğini belirtmiştik. Endeks pazartesi günü bu seviyenin üzerinde kalmayı başarabilseydi, 14 bin 200, ardından 15 binli seviyeleri kırmayı deneyebilecekti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır