kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başarı sizinle
KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta sosyal ortamlarda gerçekleştireceğiniz grup çalışmalarının yoğunlaşabileceğine işaret ediyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için güçlü motivasyonlara sahip olabileceğiniz bu devrede arkadaşlarınızın yardımını ve desteğini birçok konuda alabilirsiniz. Enerjik ve yardımsever tavırlarınız organize çalışmalarda çok daha başarılı olabileceğinizi vurguluyor. Geri hareketini sona erdiren Merkür gezegeni, iletişim sorunlarını aşabileceğinize işaret ediyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Anlaşmalara dikkat
MESLEKİ konuların ön planda bulunacağı bir haftadasınız. Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, toplumda ön plana çıkma isteğinizi arttırıyor. İşinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça önemli atılımlar yapabileceğiniz bir devredesiniz. Otoriteler, çalışma arkadaşlarınız ve ortaklarınızla zaman zaman yaşayacağınız gerilimlerin ev yaşantınızı olumsuz etkilememesi için ılımlı davranmalısınız. Merkür iş anlaşmalarınızda dikkatli olmanızı öğütlüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşk zamanı
KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta kendinizi geliştirebileceğiniz her türlü konuya ilgi duyabileceğinizi belirtiyor. Yabancı ülkeler ve kültürlerle ilişkilerinizde yoğunlaşma gözlerken, yeniyi keşfetmek için büyük bir arzu duyabileceğiniz ortaya çıkıyor. Uzun zamandır ilgi duyduğunuz ticari ve eğitimle ilgili konularda girişimler yapmak için uygun bir devredesiniz. Aynı şey duygusal ilişkileriniz için de söylenebilir. Yöneticiniz Merkür, yolculuklarınızda ve iletişimde aksamaların sona ereceğini belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kapılar açılıyor
BU hafta Kova burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, paylaşımlarınızın ön planda olabileceği bir haftayı belirtiyor. Gezegenlerin konumu sizi paylaştığınız değerleriniz konusunda girişim yapmaya motive edecektir. Duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Bu hafta girişim yapacaksanız bunu sevdiğiniz bir insanla birlikte gerçekleştirmeyi tercih edebilirsiniz. Vergi, sigorta ve mirasta eski koşulların geride kalacağı gözleniyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Dikkat gerilim var!
KARŞIT burcunuzda ilerleyen gezegenler bu hafta sizi ortaklık konularında etkilerken anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Yöneticiniz Güneş'in durumu yalnız başınıza karar almaktan kaçınabileceğinizi belirtiyor. Geri hareketini sona erdiren Merkür, anlaşmalar konusunda alacağınız kararlara maksimum dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Pratik çözümler
KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta rutin işlerinizin ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olabileceğini belirtiyor. Çalışma koşullarınızda yenilenme ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu farkedebilirsiniz. Kendinizin ve çevrenizdekilerin sağlığı bu devrede sizin için çok önemli olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumaya yönelik önlemler almak isteyebileceğiniz bir devredesiniz. Merkür, sağlıkla ilgili konunun bertaraf edilmesine neden olabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Aşkınızı yenileyin
KOVA burcunda ilerleyen gezegenler aşk, sosyal yaşamınız ve spekülatif konularda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz fırsatları gündeme getiriyor. Kendinizi ifade etmek için pek çok fırsat bulabilir, özellikle aşk ve toplumsal yaşamınızda yenilikler yapmayı isteyebilirsiniz. Güneş'in Uranüs'le birleşmesi enerjinizi yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konulara kanalize etmenizi kolaylaştıracaktır. Bu devrede sevgi konusunda girişim yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilir fakat sevdiğinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Alım satım işleri
BU hafta Güneş ve Merkür, Kova burcunda ilerliyor. Ev ve aile yaşamınızı hareketlendirecek etkiler gözleniyor. Kendinizi sevdiklerinizle bir arada hissetmek sizi oldukça mutlu edecektir. Yaşadığınız yer ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğinizin, bu devrede artabileceği gözlenirken gayri menkul alım satımı gündeme gelebilir. Merkür'ün geri hareketi yuvanızda geçmişten kalan bazı sorunları tekrar gündeme getirerek tartışma ortamına yol açabileceğinden dikkatli olmalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aşk haberi postada
KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür, bu hafta yakın çevrenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabileceğinizi bildiriyorlar. Çevreyle olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin sıklaşabileceği bir devredesiniz. Geri hareketini sona erdiren Merkür, iletişimle ilgili problemleri geride bırakacaktır. Anlaşmalarınızda ve yolculuklarınızda ertelemeler sona eriyor. Bu hafta da Koç burcunda ilerleyen Mars'ın konumu yakın çevrenizde başlayacak bir aşkın habercisi olabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Temkinli davranın
BU hafta Kova burcunda ilerleyen gezegenler sizi kaynaklarınız konusunda etkiliyor. Güneş ve Merkür'ün kaynaklarınızı temsil eden sektörde bulunması bu devrede finansal konularda girişim yapma isteğinizi güçlendirebilir. Zaman zaman sabırsızlık eğilimi gösterseniz de sabit gruptaki yoğunlaşma temkinli davranma isteğinizi güçlendirecektir. Merkür'ün geri hareketini sona erdirmesi harcamalarınızın yoğunlaşabileceğine işaret ediyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Çok söze gerek yok
BURCUNUZDA ilerleyen Güneş ve Merkür, sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabileceğiniz gözleniyor. Güneş'in burcunuzdaki Uranüs'le birleşmesi sözlerinizde aşırılıklara kaçabileceğinizi belirtirken söylemlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Kararlarınızı alırken dikkatli olmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Fazla heyecan zarar
BU hafta Kova burcunda ilerleyen Güneş ve yine burada gezegenler bilinçaltınıza güçlü etkiler gönderiyorlar. Bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir, fakat uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Bu devrede cinselliğinizi yoğun olarak hissedebilir, gizli ilişkilere hevesli olabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır