kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kızım olmadan asla
Betty Mahmudi, küçük kızıyla birlikte İran'dan kaçış öyküsünü kaleme almış ve tüm dünyada yankı bulan bir bestseller'a imza atmıştı. ABD'li annenin yazdığı 'Kızım Olmadan Asla' adlı bu roman aynı isimle filme de çekilmişti. İşte bu dramatik öykünün benzeri yıllar sonra yine yaşandı. Tek bir farkla...
Tüm Metin

  Yıldız Kenter okulunun son yıldızı
Yeşim eğer çıplak fotoğraflar çektirir ya da TV dizilerinden birinde bir rol kaparsa, bu medyanın hızla üretip aynı hızla tükettiği sahte yıldızlar arasına adını yazar, o kadar... Yeşim'e bayıldım.... "Çözüm" Amerikalı yazar David Auburn'a Pulitzer Ödülü getiren bir oyun... Matematik dehası bir baba ve iki kızının yaşamlarından bir kesit.
Tüm Metin

  Ağlarsa babam ağlar
Engin Kandemir, Türkiye'de Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra yüksek öğretim için Paris'e gider. İşletme bölümünde okuduğu dönemde Pascal Limarola adlı bir Fransız kız ile tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Altı ay içinde evlenirler. 8 yıl sonra da kızları Beril doğar.
Tüm Metin

  Gel Madonna'cım uyuyalım
Range Rover'ın yeni jip modelini test etmek için gittiğimiz İskoçya'da beni nelerin beklediğini bilmiyordum. Sadece havanın çok soğuk olduğu ve Highlands adı verilen Kuzey Britanya'nın çok sert bir coğrafyaya sahip olduğu duymuştum. Range'leri test ettiğimiz ilk gün İskoçya'nın dağlarına, kasabalarına, nehirlerine girip çıktık.
Tüm Metin

  Playboyla röportaj raptiye etkisi yaptı
Gazeteciyim.Gazeteci gasilhaneciyle de, uyuşturucu satıcısıyla da, başbakanla da konuşur. Ve geçtiğimiz hafta çapkınlığıyla ün salmış, "sosyetik playboy" olarak tanınan Murat Cevahir'le konuştum.
Tüm Metin

  Seren mecburen evde spor yapacak!
Kişi başı 2 bin dolar aidat ödemeyi göze alarak üyelik için başvurdukları Etiler'deki "Maya Sports Center" medyatik çifte "ret" cevabı verdi. Kulüp yetkilileri "Magazinel isimleri üye yapamıyoruz, buradaki huzuru kaçırırsınız" diyerek ret cevabı verince, ünlü çift eve kapandı.
Tüm Metin

  Demet evliden vazgeçti
Basketbolcu sevgilisi İbrahim Kutluay'ı adaşı Demet Şener'e kaptırdıktan sonra bir süre yalnız kalan Demet Akalın, son haftalarda İzmirli petrolcü Ragıp Dönmez'le birlikte yaşıyordu.
Tüm Metin

  Sarah bebek bekliyor
25 yaşındaki Sarah Bennett kontrol için ABD'ye giderken, heyecanlı baba adayı Alinur Velidedeoğlu ise yıllardır yurt dışında yaşayan perküsyon sanatçısı Burhan Öçal'la İstanbul gecelerinin tadını çıkarıyor.
Tüm Metin

  Emekli rockçının havuz sefası
İkinci eşi manken Rachel Hunter'den 1999 yılında ayrılan Rod Stewart, uzun süre kimseyle görüntülenememişti. Müziği, guatr ameliyatından sonra bırakan emekli rockçı, geçtiğimiz günlerde yeni sarışın sevgilisiyle Avustralya sahillerinde güneşlenirken görüntülendi. Hatta sevgilisi zaman zaman Stewart'a masaj yapmayı ihmal etmedi.
Tüm Metin

  Delikanlılar maniküre!
Haftada bir manikür yaptırıyorlar, kaşlarını aldırıp, solaryuma giriyorlar. Vücutlarının bazı bölgelerindeki gereksiz kıllar epilasyonla temizleniyor, düzenli cilt bakımı yapılıp, siyah noktaları ayıklanıyor, kırışıklar azaltılıyor. Beslenme düzenine dikkat ediliyor, kalori hesaplanıyor, gerekirse diyet yapılıyor.
Tüm Metin

  Yeniden birleşebilirler
Balık burcundan olan ünlü stand-up yıldızımız Beyaz, 2002'de de ilişkileriyle sansasyon yaratmaya devam ediyor. Son zamanlarda ünlü manken Çağla Şikel'le beraber olan, fakat bu beraberliği noktalanan ünlü komedyenin yıldız haritasını Çağla Şikel'le karşılaştırdık. Aslında çok uyumlu sayılabilecek etkiler altında bulunan...
Tüm Metin

  Ezeli rakibim iyi ki varsın!
Ünlü İngiliz erkek dergisi GQ, dünyadaki derbi maçları inceleyen bir dosya hazırladı. Haberde dünyanın en önemli 10 derbisi de sıralandı. Mısır'dan Arjantin'e tüm dünya kentlerinden seçilen en zorlu derbiler arasına Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet de 3'üncü sıradan girmeyi başardı.
Tüm Metin

  Bu adamda şeytan tüyü var galiba
Kid Rock, çok kazanan rock şarkıcılarından biri olmasına karşın adını Jeniffer Lopez ve Pamela Anderson ile arka arkaya yaşadığı aşklarla duyurdu. Geçen yıl ayrıldığı Lopez sonrası yine dünyanın en seksi kadınlarından Pamela, şarkıcının son sevgilisi. Pamela Anderson ise başarılardan çok eski kocası Tommy Lee ile gizlice...
Tüm Metin

  Aptal değilim
Bir zamanlar Türkiye'de aldatılan kadınların kendilerine teselli olarak gördüğü iki isim vardı. Biri Derya Tuna diğeri ise Emel Acar. Şimdi sayı bire indi. Çünkü Derya Tuna daha fazla dayanamadı. Belki nikahlı olmadığından, belki de gerçekten canına tak ettiğinden bu birlikteliği sürdüremedi.
Tüm Metin

  Zeki Alasya gitti fiyatlar ucuzladı
Balıklama'yı biliyorsunuz. 1998'te Zeki Alasya'nın açtığı bir balık restoranı... Yeniköy'deki iki katlı binanın alt katında salon, üst katında ise teras bulunuyor. Açıldığı ilk günden bu yana hiç değişmedi. Abartısız, sade ve rahatlatıcı dekoru eskisi gibi... Duvarları yine birbirinden güzel tablolar süslüyor...
Tüm Metin

  Başarı tutku işidir
Vitali Hakko 89 yaşında ve hâlâ dimdik işinin başında. Her gün ofise mutlaka gidiyor. Hâlâ ilk günkü kadar profesyonel. Türkiye'nin en başarılı isimlerinden biri olan Hakko ile hayatını, yani Vakko'yu konuştuk. Siz her zaman, 'Benim hayatım Vakko'dur' dersiniz...
Tüm Metin

  Günübirlik kayakçılar
Tam bir kayak düşkünüsünüz. Vakitsizlikten yakınmayın. Günübirlik kayak turları hizmetinizde. Katılmak için saatlerinizi geceyarısını az geçeye ayarlayın. Hedefe varmanız için önünüzde 5 saatlik yolunuz var. Ver elini bembeyaz tepeler... Arada sucuk ekmek ve şarap molası, sonra tekrar kayak, biraz güneş...
Tüm Metin

  Sevmek şahane 14 Şubat bahane
Sefaköy'deki Radisson Sas Otel, Olivos restoranında sevgililere özel bir gece hazırlamış. Bir dönemin aşk melodileri ile şimdikileri Boğaziçi Quartet Grubu'ndan dinleyeceksiniz. Bonus Card kullanıyorsanız kazancınız 10 puan olarak size geri dönecek. Tel: 0212 425 73 73
Tüm Metin

  AYŞE YAĞCI
Avrupa kayak Birliği
Kış seyahati denilince aklıma ilk gelenler karlı dağlar, bol güneş, temiz hava, masmavi gökyüzü, eşsiz manzaralı dağ kafeleri, rengarenk giysileriyle kayakçılar... Aslında fikir olarak iki tane incecik çubuğa ayaklarınızı bağlayıp kendinizi karlı bir tepeden aşağı bırakmak gibi bir şey kayak, çılgın gözüküyor ama kesinlikle çok zevkli.
Tüm Metin

  BÜLENT CANKURT
Fazla bilet satılınca kapıdan döndüler
Geyre'de 1979'da açılan eski müzenin yetersiz gelmesiyle geliştirilen projenin yapımının gerçekleşebilmesi için müzenin değişik boyutlardaki salonları satılıyor. Ve satın alan kişilerin isimleri satın aldıkları salonlara veriliyor. İşte bu projeye destek vermek için gelen sosyete ve iş dünyasının ünlüleri Fazıl Say'ın müziğiyle...
Tüm Metin

  ELİF ERGU
Bir tarikat lideriyle bile ilişkim oldu
Devrim, özel din okulunda uğradığı tecavüzü, küçüklüğünde üvey dayılarının tacizlerini ve yaşadığı ilişkileri anlatıyor. Bu ilişkilerin kahramanlarının en ilginci bir tarikat lideri. Cihangir'de bir apartmanın giriş katından altı basamak inip, zile basıyorum. Karşımda Devrim ve arkadaşı.
Tüm Metin

  ŞAFAK KARAMAN
Kenan ve ben
Tolga Akyıldız, köşesinde "müzik yazarına mektup" yazmış. Ama mektubun adresi belli değil. Açıkçası yok. Adresi belli olmayan mektup da alıcısına ulaşmıyor. İadeli-taahhütlü bir biçimde geldiği yere geri dönüyor. Yine de adresi belli olmayan mektubun satırlarına dikkat kesilmek lazım.
Tüm Metin

  VATAN ŞAŞMAZ
Aşk
Çok sevmiştim bu sözü. Aşkı ne güzel özetler aslında. Grup Gündoğarken'den İlhan Amca'ya aşkı sormuşlar, o da "Oğlum, aşk kalp taşıdır... Böbrek taşı gibi aşk taşını da dökmek gerekir" demiş. Haklı. Çok sevdiğim bir dostum aşkı aynen şöyle tarif etmiştir: "Aşk çok güzel bir meyveli pastaya benzer. Tarif etmesi değil, yemesi zevklidir."
Tüm Metin

  SİBEL ARNA
İtalyan kızlara boyumuz yetmiyor
Eski Galatasaraylı yeni İnterli futbolcular Okan ile Emre'nin ortak şikayeti: "Buradaki kızlar güzel ama çok uzun boylu. Boyumuz yetmiyor, sadece oturarak konuşabiliyoruz!" Türk futbolunun İtalya'daki gururu Emre Belezoğlu (21) ve Okan Buruk (28) ile Milano'nun en ünlü kafesi "Cafe Cova"da buluştuk. Onlar öyle istedi!..
Tüm Metin

  NİLGÜN GEDİKOĞLU
Hayatınız film olsa...
Hiç düşündünüz mü, hayatınız ne tür bir film olurdu? Nasıl biri olduğumuz, sürdüğümüz hayatın 'tema'sını etkilemez mi? Kader senaryo olsa, hayatımız.... İşte testiniz, test edin, görün!
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır