kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çağla'yı sevmiyorum

Objektifler önünde çok samimi pozlar veren Güzide Duran-Çağla Şikel ikilisinin arasındaki gerginlik Güzide'nin "Onu sevmiyorum. Yüzüme gülüyor ama sürekli arkamdan konuşuyor" sözleriyle iyice tırmanacak

Güzide Duran SABAH'a yaptığı açıklamalarıyla yine olay yaratacak. Objektifler önünde Çağla Şikel'le samimi pozlar veren güzel manken işin iç yüzünün çok başka olduğunu söylüyor. Aralarındaki ilişkiyi "Ne Çağla beni seviyor, ne de ben Çağla'yı... Aksini söyleyen yalancıdır" sözleriyle anlatan Güzide "Artık rol yapmayacağım, Çağla'yı sevmiyorum!" diyerek meseleye son noktayı koydu. Babası ve üvey annesi hakkında çıkan ropörtajlar, sevgilisi İlker İnanoğlu ile olan ilişkisi ve hatta mankenliği bırakacağı yolundaki iddialarla magazin gündemini belirleyen Güzide'nin bu açıklamaları yine günlerce tartışılacak.

* Çağla Şikel ile aranızda bir gerilim vardı ancak sonra barıştınız...

Benim açımdan göstermelik bir barışma değildi. İşim gereği samimi gözükebilirim ama iş dışında Çağla ile muhatap olmam. Çünkü hata bir olur, iki olur, üç olur... Çağla iki defa yaptığı hatanın farkında olduğunu ve küs kalmak istemediğini söyledi. Ama arkamdan konuşmaya devam etti. Çağla ile barışmamız hakkındaki konuşmalarımda samimi değildim. Ama artık rol yapamayacağım. Çağla'yı sevmiyorum!

* Senin arkandan ne konuşmuş?

O kadar çok şey var ki... Kimi defileler öncesi "Güzide varsa, ben o defileye çıkmam" demiş. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam. "Ben onu istemiyorum" demek, hiç profesyonelce bir tavır değil. En fazla bir saat çekerim yüzünü; iş biter, giderim...

* Peki podyumunu nasıl buluyorsun?

İyi bir manken ama podyumda bale yapmak, dans etmek bana çok saçma geliyor. Manken elbiseyi taşır, bale yaparak neyi sergiliyor bilmiyorum. Benim için önemli olan kıyafetin hakkını vermektir.

* Bu rekabet ortamına daha fazla dayanamayıp, yurtdışına gideceğini söylemiştin...

Evet, ama İlker'i bırakıp gidemeyeceğimi anladım çünkü gerçekten çok büyük bir aşk yaşıyorum.

* İlker İnanoğlu ile ilişkiniz nasıl gidiyor?

Bu ilişki ancak birbirimizi aldatırsak biter. Bu camianın içinde olmaktansa ve bu mesleği yapmaktansa, evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı tercih ederim. Fakat ailemden destek almıyorum, kendi paramı kazanmak zorundayım ve bu işi yapmalıyım.

* Ailenle aran nasıl?

Babamla aram harika. Babamın yaptığı ropörtajların ve beni bir anlamda yalancı çıkarmasının nedeninin eşi yani üvey annem olduğunu biliyorum. Belki evliliği için bunları yaptı. Ama o benim babamdır, ne o beni reddedebilir ne de ben onu...

* İçin huzurlu mu? İyi bir evlat olduğunu düşünüyor musun?

İçim huzurlu ve kaygım yok. Beş sene boyunca kendimi korudum. Beş sene önce "Ya hata yaparsam" diye çok kafa yoruyordum ama artık hiç endişe duymuyorum. Babamla herşeyi konuşuyorum, akıl danışıyorum. İlker'le de tanıştılar. Zaten biz eskiden beri ailece Filiz Akın hayranıyız.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır