kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Aslan ışık verdi
G.Saray 2. yarı öncesi ilk hazırlık maçında Rusya şampiyonu S.Moskova'ya 2-1 yenildi ama gözdolduran bir futbol sergiledi. İki yeni transferi Vitor ve Batista'yı ilk 11'e alan Lucescu geride klasik 4'lü savunmayı kurmuş onların önünde Erhan, Ergün Batista üçlüsünü, ileri de tek forvet olarak Ümit'e görev vermişti.
Tüm Metin

  Osmanlı mirası
Japonya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Yomiuri Shimbun'da, Dünya Kupası'na katılacak ülkeleri konu alan yazı dizisinin ilk bölümünde Türkiye'ye yer verilerek, "Türkiye'de futbol, Osmanlı İmparatorluğu'ndan gelen bir tutku" denildi.
Tüm Metin

  Türk Telekom evinde kaybetti
Basketbolda Saporta Kupası A Grubu'nda yer alan Türk Telekom, gruptaki yedinci maçında, kendi sahasında İtalya'nın Snaidero Basket Udinese takımına 79-73 yenilerek üçüncü yenilgisini aldı ve grupta ilk 2`ye girme şansını büyük ölçüde yitirdi.
Tüm Metin

  Çok çalışmamız lazım
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, S.Moskova ile yaptıkları maçın iyi bir hazırlık karşılaşması olduğunu söyledi. Romen hoca, "Güzel bir idman maçı oldu. Rakip bizden daha hazırdı. Fakat biz de kötü oynamadık. İkinci yarıda 7 futbolcu değiştirdim. Herkesi görmek istiyorum.
Tüm Metin

  Pope sağolsun
G.Saray'da yükselişe geçerek Milli Takım'a göz kırpan Emre Aşık, "G.Saray'da bambaşka bir Emre oldum. Bugüne dek birçok takımda oynadım ama bu kadar başarılı olduğumu hatırlamıyorum. Avrupa'nın en iyi takımındayım" diye konuştu
Tüm Metin

  Baya gidiyor
Beşiktaş'ta Baya krizi, bu oyuncunun 19 Ocak-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Tunus Milli Takımı'na gitme kararı almasıyla siyah-beyazlı kulüp adına olumsuz noktalandı. Sezon başında sözleşme yenilenirken Beşiktaş yönetiminin...
Tüm Metin

  Türkiye'nin en iyisi biziz
Beşiktaşlı İbrahim ve Tamer dün birlikte bir basın toplantısı yaptılar. Türkiye'nin en iyi takımının Beşiktaş olduğunu iddia eden iki oyuncu, "Şartlar eşit olursa şampiyonluk ipini biz göğüsleriz" dediler. Tamer, şanssız bir sakatlık geçirdiğini belirterek...
Tüm Metin

  Lorant hem döver hem sever!
Fenerbahçe'de Mustafa Denizli'nin yerine göreve getirilen ve takımın başına geçtiği dakikadan itibaren disipline verdiği önemle dikkat çeken Lorant, futbolcularına gösterdiği yakın ilgiyle de daha ikinci gününde takımının gönlünde taht kurdu.
Tüm Metin

  Oktay'dan Güneş'e mesaj
Fenerbahçe'nin dün sabah yaptığı idmanı Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve menajer Can Çobanoğlu da izledi. Ameliyat olduğu için takımdan ayrı düzkoşular yapan Oktay, saha kenarında koşarken, Şenol Güneş'e dönerek, "Hocam, Japonya'ya hazırlanıyorum.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Bu sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Rus tenisçi Anna Korunikova, Sydney Turnuvası'nın 2.Turu'nda Serena Williams'a mağlup oldu. Serena, 6-2, 4-6 ve 6-3'lük setlerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Avustralya Açık öncesi son provada İsviçreli Martina Hingis...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır