kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yaydaki Ayın etkisiyle sevgi konusunda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.. Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Yaydaki Ayın ve Kovadaki Neptünün oluşturacağı rahat açılar çevrenizle ilişkilerinizde rahatlama yaratırken yaratıcılığınızı arttırabilir. Paylaşımlarınız konusunda oldukça duyarlısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Satürnün Ayla rahat açısı evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği veriyor.. İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşlerinizin yolunda gitmesi için motivasyonlarınızı yüksek tutmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yay burcunda bulunan Ayın Neptünle ve Merkürle rahat açısı hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanıyor olabileceğiniz bugün düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınabilirsiniz..


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Yay burcundaki Ayın Neptünle oluşturduğu açı iş yaşantınızda birçok fırsatları güneme getiriyor. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün risk alabilecek cesarete sahip olabileceğiniz gözlenirken ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İkizlerdeki Satürn ve Ayın ile olumlu açısı ilişkileri kurup devam ettirmekte başarılı olabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz.. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor.. Kovada bulunan Neptünün ve Merkürün burcunuzdaki Ayla rahat açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken yaşanabilecek belirsizlikleri rahatlıkla aşabileceğinizi belirtiyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yay burcunda ilerleyen Ayın burcunuzdaki Neptünle rahat açı oluşturması neşeli ve yaratıcı bir ruh haline sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru pozitif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise oldukça başarılısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yaşadığınız ortamlarda düzenlemeler yapmak isteyebilir ve düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz İşlerinizde sorumluluğunuzun artabileceği ve iş yerinizde yenilikler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve formunuza gereken özeni göstemelisiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır