kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Anna kaybetti Davenport çekildi
Bu sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Rus tenisçi Anna Korunikova, Sydney Turnuvası'nın 2.Turu'nda Serena Williams'a mağlup oldu. Serena, 6-2, 4-6 ve 6-3'lük setlerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Avustralya Açık öncesi son provada İsviçreli Martina Hingis, ABD'li Lisa Raymond'ı 6-1 ve 6-1'lik setlerle devirdi. Bu arada ABD'li Lindsay Davenport, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'ndan çekildiğini açıkladı.

Efes kader sınavında
Basketbol Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Efes Pilsen, gruptaki iddiasını sürmek için büyük önem taşıyan Alba Berlin maçına hazır. Berlin Max Schmeling Spor Salonu'ndaki mücadele saat 21.00'de start alacak. Koraç Kupası'nda tur şansını yitiren temsilcilerimizden Beşiktaş, Fransa'da Racing Basket ile Büyük Kolej ise Rusya'da Khimki ile mücadele edecek. F.Bahçe Bayan Takımı, Avrupa Ligi'nde Caferağa Spor Salonu'nda 18.30'de Litvanya'nın Vilnius takımını ağırlayacak.

Trabzonspor, S.Sofya önünde tat vermedi
Trabzonspor, devre arası hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'daki ilk özel maçında Bulgaristan'ın Slavia Sofya takımıyla 3-3 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında oldukça vasat bir oyun sergileyen bordo-mavililer, Giorgiev'in 24 ve 27'da attığı gollerle 2-0 yenik duruma düştü. Hami`nin 33. dakikadaki penaltı golüyle farkı bire indiren Trabzonspor, devreyi 2-1 yenik durumda tamamladı. İkinci yarıda Karadeniz ekibi, 56'da Da Silva ile 2-2 beraberliği yakaladı. 59'da Corov'un golüne engel olamayan bordo-mavili ekip, 66. dakikada Sommers`in kaydettiği golle durumu 3-3 yaptı ve karşılaşma da bu skorla sona erdi.

Iverson coştu
NBA'de geçen yılın finalisti Philadelphia'nın süper yıldızı Allen Iverson, kariyerindeki ilk triple-double'ını Clippers karşısında yaptı. Philadelphia'nın Clippers'ı 116-92 yendiği maçta 30 sayı, 10 ribaund, 11 asist, 4 top çalma gerçekleştiren Iverson geceye damgasını vurdu.

Hakan'a 4 milyon $
Bu sezon İnter'de teknik direktör Hector Cuper'in şans vermediği Hakan Şükür, Parma'ya transferi ile ilgili olarak "Hayatımdaki en hızlı transferdi. Sacchi bana teklif yaptı. 10 dakika içinde kabul ettim" dedi. Parma'ya menajeri Ceylan Çalışkan ile giderek 1.5 yıllık imza atan Hakan'ın 4 milyon $, İnter'in 5 milyon $, G.Saray'ın ise 1 milyon $ alacağı öğrenildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır