kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Türkler'i istemiyoruz
İngiliz Daily Telegraph gazetesi dün birinci sayfadan "Afganlar, Türkler'in barış gücünü komuta etmesine şüphe ile bakıyor" ifadesini kullandığı haber yayınladı. Habere göre, bazı Avrupa ülkeleriyle Afganistan'da Aralık ayı sonu hayata geçen geçici hükümette önemli görevdeki diplomatlar, Türkiye'nin Nisan ayında Barış Gücü komutasını almasına karşı çıkıyor.
Tüm Metin

  "Yunanistan terör cenneti"
Yunanistan'ı "terör cenneti" olarak nitelendiren programın sunucusu Ed Bradley, ABD'nin Atina büyükelçiliğinin güvenlik nedeniyle "kale" gibi korunduğunu söyledi. Bradley'e göre ABD Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'daki Amerikan diplomatların güvenliği için dünyadaki bütün ülkelerden fazla para harcıyor.
Tüm Metin

  Erdoğan'ın fikirleri mi mesajı mı değişti?
Erdoğan, 90'lı yılların başında Türkiye'deki İslamcı siyasi hareketin yükselen yıldızıydı. İslamcı bir politikacının başbakan olması laik Türkler ve başta ABD olmak üzere Türkiye'nin Batılı müttefiklerinde kaygı yaratıyor. Erdoğan imajını değiştirmeye çalışıyor.
Tüm Metin

  Efsanenin trilyonluk boşanma davası
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından gösterilen Michael Jordan 12 yıllık eşi Juanita'dan boşanıyor. 3 yıl aradan sonra Washington Wizards forması ile tekrar sahalara dönen yıldız oyuncunun eşinin avukatları geçtiğimiz Cuma günü Illinois eyaletine bağlı Waukegan kent mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı.
Tüm Metin

  Uçaklar bu mezarlıkta çürüyor
11 Eylül saldırılarının dünya ekonomisi üzerindeki en olumsuz etkisini havayolu şirketleri yaşadı. Uçağa binme korkusu, yolcu sayısını hiç de azımsanmayacak ölçüde azaltınca havayolu şirketleri sefer sayılarını, personel sayılarını ve dolayısıyla da uçak sayılarını azaltmak zorunda kaldı.
Tüm Metin

  Ölecek mi Kalacak mı?
Ancak falcılar da farklı farklı kehanetlerde bulunuyor. Koreli ünlü medyum Lee Soo Ladin'in bu ayın sonunda yakalanacağını iddia ederken, Rus medyum Alexander Buzinov, Ladin'in kurtulacağını ve Amerika'ya yönelik 2 büyük saldırı daha gerçekleştireceğini söyledi.
Tüm Metin

  3 ayda Türkiye'den 4 bin uçuş yapıldı
Üç ayda Türkiye'den 4 bin uçuş gerçekleşti... Kongre silahlı Hizmetler Komitesi üyesi olan Collins, heyetin Türkiye ziyaretinde Türk yetkililerinin özellikle Irak konusundaki endişelerini dile getirdiğini açıkladı. "Batı ile ilişkisi olmayan Afganistan'ın Türkiye ile yakın bağları var" diyen Collins, sözlerine...
Tüm Metin

  Ucuz atlattık!
Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) uzmanları, geçtiğimiz Pazartesi günü dünyanın büyük bir tehlike atlattığını açıkladı. 400 metre çapındaki orta büyüklükteki bir asteroid dünyanın çok yakından teğet geçti. Bilimadamlarının tespitlerine göre bu mesafe Ay'ın uzaklığının iki katı, yani yaklaşık 600 bin kilometreydi.
Tüm Metin

  İşte Bill Potter Gates
Gates, Uluslararası Tüketici Elektronik Şovu'nda (ICES) açılışı konuşmasını romanları yok satan, filmi gişe rekorları kıran minik sihirbaz çocuk Harry Potter'ın kılığında yaptı. Las Vegas kentindeki Hilton Otel'de düzenlenen şovda yayınlanan önceden kaydedilmiş video görüntülerinde Gates'e yardımcısı Steve Ballmer eşlik etti.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Bush yönetimi içinde Irak'a karşı bir operasyon düzenlenmesini en çok isteyenlerin başında gelen Savunma Bakan Yardımcısı Paul Wolfowitz, Afganistan'dan sonraki hedefin Irak değil, Somali, Yemen, Endonezya ve Filipinler olacağını açıkladı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır