kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aslan ışık verdi

G.Saray, S.Moskova önünde 4'te yenik duruma düştü. Sergen 29'da eşitliği sağladı. Lucescu 2.yarıya 7 değişiklik yaparak başladı. Vasiliuk takımını öne geçirdi. 28 şut çeken Aslan'ın 3 topu direğe takıldı
G.Saray 2. yarı öncesi ilk hazırlık maçında Rusya şampiyonu S.Moskova'ya 2-1 yenildi ama gözdolduran bir futbol sergiledi. İki yeni transferi Vitor ve Batista'yı ilk 11'e alan Lucescu geride klasik 4'lü savunmayı kurmuş onların önünde Erhan, Ergün Batista üçlüsünü, ileri de tek forvet olarak Ümit'e görev vermişti.

Ümit'in arkasındaki Sergen ve Hasan ile 4-3-2-1 gibi bu dizilişle Batista'nın uyum sorunu yaşaması ve ilk 15 dakika hiç hücum pres yapılamaması defansa zor anlar yaşattı. Nitekim Spartak'ın 4. dakikada hızlı gelişen atağında Beschastnik, Bülent ve Emre'nin kontrolününde olmasına karşın Mondragon kalesini terk edince akıllı bir plase ile klasını konuşturdu: 0-1.

Farkın 11. dakikada ikiye çıkmasını yanlış ofsayt bayrağı önledi.

Sergen'den nefis gol
6'da Hasan, 15'te Sergen'in şutları dışında tutuk görünen Cimbom 25. dakikadan sonra hücum presini konuşturup topa sürekli sahip olunca oyunu rakip sahaya yıktı. 28'de Hasan ile başlayan atakta Ümit gole gidebilecekken durdu.

Pasında Hasan'ın şutunu kaleci Levitskiy çıkardı. Bir dakika sonra G.Saray'ın nefis golü geldi. Bülent hücum presle topu Victoria'ya kazandırdı. Onun ortasında Ümit Karan'ın topuk pası iki rakibi oyundan düşürdü. Sergen de nefis dönüp son Spartaklı'dan kurtuldu ve "Sadece yürümeye yarar" denen sağ ayağı ile topu 90 astı. İlk yarının yıldızı Sergen 32'de kaleciyi 34'te direği geçemedi.

İkinci yarıya 7 değişiklik ile başlayan G.Saray oyununu oturtuncaya kadar kalesinde golü görüverdi. 57'de Kudriashov'un Ergün'ü bariz faulunu hakem atlayınca Vasiliuk eşitliği bozdu 1-2. Golü yedikten sonra vites büyüten G.Saray'ın kalan sürede tek eksiği goldü. Sayısız pozisyonlar içinde Hasan ve Berkant birer kez direği geçemezken, kaptan Bülent ve yine Berkant birer karşı karşıya pozisyonu heba edince Cimbom yenilgiye razı oldu.

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır