kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bürokratın isyanı
Önceki sabah kapısını iki polisin çaldığını görünce oldukça şaşırdı. Hangi amaçla alındığını Mali Şube'ye getirildiğinde anladı. Emlak Bankası'nın denizcilik sektörüne verilen kredileriyle ilgili başlatılan ve "Kılıçbalığı Operasyonu'" kapsamında gözaltına alınanlar arasındaydı.
Tüm Metin

  Başbakanlık'ın seçtiği şirketlere kredi verdik
Kılıçbalığı Operasyonu kapsamında, dün de Emlakbank'ın eski şube müdürlerinden Ethem Davran ve Tayyar Cebernut'un ifadesi alındı. Operasyon, Cumhurbaşkanlığı'na bağlı Devlet Denetleme Kurulu'nun (DDK) Emlakbank'tan, 1997 ve 1998 yılları arasında, haklarında olumsuz rapor bulunan...
Tüm Metin

  'Fabrikayı Koç'a verelim'
Beyaz eşya üreticisi Brandt'i satın almak isteyen Arçelik'e, Fransa eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'ndan destek. Ülkenin en popüler politikacılarından biri olan Lille şehri Belediye Başkanı Martine Aubry, "Brandt fabrikalarından daha az sayıda işçi çıkaracak Arçelik'i destekliyorum" dedi.
Tüm Metin

  Ecevit, 110 işadamını götürüyor
57'inci hükümet döneminde 2'nci kez ABD'ye gidecek Ecevit'in gündemi bir hayli yüklü. Başbakan'ın en önemli görüşmesi 16 Ocak'ta ABD Başkanı Bush ile olacak. Ecevit, Türkiye'nin stratejik önemine vurgu yapacak ve tekstil kotalarının kaldırılmasını isteyecek.
Tüm Metin

  Tartışılan yasada uzlaşma arayışı
Koalisyon ortaklarının bankalara sermaye desteği öngören yasal düzenleme üzerinde kıran kırana yürüttükleri pazarlıklardan dün de sonuç çıkmadı. Uzlaşma çıkmayınca bürokratlardan oluşan teknik bir heyetin tasarı üzerinde çalışma yapması benimsendi.
Tüm Metin

  Sezer'den Tütün Yasası'na onay
Sezer, kanunu 6 Temmuz 2001'de TBMM'ye geri göndermiş ancak Meclis 3 Ocak'ta aynen kabul etmişti. Tütün Yasası, tütün piyasasının rekabete açılmasını sağlıyor. Yasaya göre, Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu ve kurumun karar organı Kurul oluşturulacak.
Tüm Metin

  Sözleşme yapana yüzde 35 zam ödülü!
Kamu bankalarında IMF'ye verilen 800 şubenin kapatılması operasyonundan önce sözleşmeli personel statüsüne geçen personel ödüllendirdildi. Edinilen bilgiye göre, söz konusu maaş artışından, kamu bankalarının yeniden yapılandırılması sürecinde Ziraat ve Halk Bankası ile birleştirilen Emlak Bankası...
Tüm Metin

  Altınok Doğan Holding'de
Altınok, 10 Ocak'ta göreve başlıyor. Aktif bir görev üstlenmek niyetinde olmayan Altınok, üniversite ve sivil toplum örgütlerindeki görevlerine devam edecek. Altınok, holdingde Yönetim Kurulu Başkanı'na, geçmiş deneyimleri ile ilgili görüşlerini iletecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır