kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'N'olur yardım edin bana'
Çok değil sadece bir hafta önce yüreğimiz dağlanarak yazmıştık, 14 yaşındaki Sefa'nın dramını... Herkesin yepyeni umutlarla girdiği yeni yıl gecesi, o öz babası tarafından evden atılmış, merdiven altına sığınmıştı. Zaten yüreği üşüyen Sefa'nın minik bedeni de fazla dayanamamıştı; ayaza karşı...
Tüm Metin

  Antalya, şimdi futbol kulüplerinin gözdesi
Antalyalı turizmcilerin yüzünü futbol turizmi güldürecek. BJK, FB, GS gibi Türkiye Birinci Ligi takımlarının yanısıra Werder Bremen, Sturm Graz, Göteborg, Spartak Moskova gibi Avrupanın önde gelen futbol takımlarının da tercih ettiği Antalya, Avrupa'nın en önemli kamp merkezi olma yolunda.
Tüm Metin

  Titreye titreye okula
Hava şartlarına en fazla sevinen çocuklar oldu. Hem okullar tatil edildi, hem de karın keyfini doyasıya çıkardılar. Ancak sürpriz tatil bütün okulların "eğitim planı"nı alt üst etti. Eğitim çevrelerinde "sömestr tatil öne çekilsin" tartışmaları başladı.
Tüm Metin

  Karla gelen hayat
Onlar çoğu kış gecelerinde soğuktan donarak can veren evsizler. Bu kez İstanbul'u felç eden şiddetli kar yağışıyla hatırlandılar. Sayıları 150'yi aşan evsizler 4 gündür Büyükşehir Belediyesi tarafından Alibeyköy Tevhik Aydemir Spor Salonu'nda misafir ediliyordu.
Tüm Metin

  Mankenler 'şaşal' aleminde basıldı
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, manken ve stilist Faruk Türkseven'in, Ecstacy adı verilen uyarıcı haplardan sattığı ihbarını aldı. Bunun üzerine alıcı kılığına giren polisler, tanesi 7 milyon liradan 10 adet Ecstacy hap satın almak için Türkseven'le anlaşma sağladı.
Tüm Metin

  'Köylü kızı' tutuklandı
İstanbul Beyoğlu'nda kokain satarken suçüstü yakalanan seks filmi oyuncusu Yasemin Ünlü (Kılıçarslan) dün tutuklandı. Olay yaratan "Köylü Kızı" adlı filmin başrol oyuncusu Yasemin Ünlü dün Seyfi Kamışçı, Faruk Aydın ve Abdullah Arslan adlı kişilerle birlikte İstanbul DGM'ye sevkedildi.
Tüm Metin

  Genelevimiz kapalıdır
Yoğun kar yağışı Denizli Genelevi'nde çalışan kadınlarla belediyeyi karşı karşıya getirdi. Kadınlar, genelevin yolunun kar nedeniyle kapandığını ve müşteri gelmediği için de zarar ettiklerini söyleyerek belediyeden yolların bir an önce temizlenmesini istedi. Kadınlar yollar açılıncaya kadar müşteri kabul etmeme kararı aldı.
Tüm Metin

  Ayaklarınıza zincir!
Konyalı bir girişimci, karlı buzlu yollarda kaymamak için özel bir ayakkabı zinciri üretti ve yeni ürününe "ayakmatik" adını verdi. Av malzemeleri satan Fatih Tuncel, "Vatandaşın sorununa sonunda çare buldum. Bu zincirler ayakkabıların burun ile arka topuk bölümüne takılıyor.
Tüm Metin

  Boğaz'ı korsanlar bastı
Romanya'dan İtalya'ya giderken yakalandığı fırtınada pervanelerine dolaşan balıkçı ağı nedeniyle boşaltılan Nestorn kurtarma gemisi, korsanların hedefi oldu. Fırtınadan yararlanan korsanlar, gemideki değerli malzemeleri ve eşyaları çaldı. Gemi mürettebatı, Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruda bulunarak şikayetçi oldu.
Tüm Metin

  Sevgiliye son mektup 'Senin için ölüyorum'
Şişli'de bir ayakkabı mağazasında çalışan 18 yaşındaki Hasan Karyağdı, "sevdiği kıza sevgisini kanıtlamak" için işyerinde intihar etti. Halaskargazi Caddesi Yasan İşhanı'nda bulunan "İsmail Kundura"da çalışan Hasan Karyağdı, 3 katlı işyerinin merdiven boşluğuna kendini iple astı.
Tüm Metin

  Kanlı baskın
Adana'nın Seyhan İlçesi'nde bir kahvehanenin silahla taranması sonucu içeride bulunanlardan 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şambayadı Köyü'nde meydana geldi. Daha önce aralarında müşteri nedeniyle kavga çıkan Demir ve İncesoy aileleri arasında yine kan döküldü.
Tüm Metin

  Polisin cinneti
Kartal Akdeniz Caddesi numara 15/ 10'da oturan 53 yaşındaki emekli polis Niyazi Çağlar, önceki gece saat 03.00 sıralarında üniversiteye hazırlanan oğlu Taylan Ozan Çağlar ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Niyazi Çağlar tartışmanın büyümesi üzerine...
Tüm Metin

  "Sivaslı Cindy" soyuldu
Kopenhag'a gitmek üzere Dış Hatlar Terminaline gelen Şahin, bir süre sonra cüzdanının çalındığını farketti . Ünlü manken bunun üzerine havalimanı Asayiş Büro Amirliğine başvurarak içinde kredi kartları ve bir miktar parasının bulunduğunu cüzdanının çalındığını bildirdi.
Tüm Metin

  1000 karaciğer ameliyatı yaptı!
Kentin en büyük otellerinden Concourse'da gerçekleşen partinin şeref konuğu ise bir Türk'tü: Wisconsin Hastanesi'ni karaciğer nakillerinin merkezi haline getiren ve 1984 yılında ilk nakli gerçekleştiren cerrah Prof. Dr. Münci Kalayoğlu! 1000'inci ameliyatı 21 Temmuz 2001'de yapan Prof. Kalayoğlu...
Tüm Metin

  Lawrence'ın motoru Koç Müzesi'nde
Adı efsanevi casuslar listesinde baş sıralarda yer alan, yaşamı filmlere konu olan İngiliz casus Thomas Edward Lawrence, ya da nam-ı diğer 'Arabistanlı Lawrence' bir dönem kullandığı motosikletiyle yeniden gündeme geldi...8 yıldır Gaziantep Müzesi'nde sergilenen ve İngiliz casusa ait olduğu öne sürülen 1913 model...
Tüm Metin

  Gazeteci Yalçın Özer kalbine yenik düştü
Ankara'da toprağa verilen Özer için Bağlum Merkez Camii'nde düzenlenen törene, ailesi ve yakınları, AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkanı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, DYP genel başkan yardımcıları...
Tüm Metin

  Son haberi ağlattı
Bursa'da 12 yıl aralıksız mesleğini sürdürdükten sonra geçen yılın Ocak ayından itibaren işsiz kalan ve girdiği bunalımdan çıkamayarak önceki gün yaşamına son veren gazeteci Murat Uçtu dün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Uçtu'nun arkadaşları, "Son haberinde hepimizi atlattı" dediler.
Tüm Metin

  Yengeyle tartışma ölüm getirdi
İki sevgili dünyaevine girdikten sonra Ordu'nun Fatsa ilçesine yerleşti. Yaklaşık 9 ay sonra Serkan Tokbaş, askere gitti. Bir süre sonra Arzu Tokbaş ile kocasının ailesi arasında geçimsizlik başgösterdi. Genç kadın, özellikle kocasının ağabeyi Ercan Tokbaş (30) ile tartışmaya başladı.
Tüm Metin

  DIGITURK'ten büyük kampanya
2001'de DIGITURK üyeleri Standart için ayda 14 milyon ve 35 milyonluk Lig TV taksidiyle birlikte toplan 49 milyon lira ödüyorlardı. Bu yıl ise, Standart + Lig TV + NBA.com TV üyelik ücreti 10 milyon lira ucuzladı. DIGITURK spor paketi ayda 39 milyon liraya sunuluyor.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İstanbul'da dün Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye'de 3 kişi daha intihar etti. Kadıköy'de Anadolu Çınar Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan Şener Taşkent (24), Yoğun Bakım Servisi'nde ölü bulundu. Kolunda enjektör bulunan Taşkent'in, ne olduğu belirlenemeyen bir ilaçla yaşamına son verdiği anlaşıldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır