kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Düzlüğe çıkıyoruz
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu "2002'ye Türk halkı moralle girdi. Bu moral Türkiye'yi ileriye götürecektir" dedi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu, Stratejik Araştırmalar ve Etüt Merkezi'nin (SAREM) tanıtım brifinginin ardından düzenlenen kokteylde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Tüm Metin

  Doğalkazık'ta sıra KDV'ye geldi
Doğalgaz faturaları üzerinden vatandaşın cebinden yapılan soygun bir ölçüde önlenirken, gözler şimdi de KDV indirimine çevrildi. Enerji Bakanı Zeki Çakan ile 5 büyük ilin belediye başkanı arasında önceki gün yapılan toplantıda, indirim yolunda 3 önemli adım atıldı ancak, dördüncü adım, yani KDV ayağı eksik kaldı.
Tüm Metin

  Yılmaz ortaklarına % 8 KDV önerecek
ANAP lideri ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, ortaklarına doğalgazda KDV'nin yüzde 8'e indirilmesi ve Akaryakıt Tüketim Vergisi'nden tamamen vazgeçilmesini önereceğini açıkladı. ANAP'ın önceki gün yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında, ANAP kurmayları doğalgaz sorununa çözüm yollarını tartıştı.
Tüm Metin

  Rektör itiraf etti
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Aras, Arena'nın gündeme getirdiği üniversite hastanesindeki bazı kanser hastalarının yanlış ışın tedavisi sonucu öldüğü iddialarını doğruladı. Sağlık Bakanlığı da skandala el koyarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ayrı bir soruşturma başlattı.
Tüm Metin

  Sezer'in referandum yetkisine tırpan geliyor
Uzlaşma Komisyonu dün toplanarak Cumhurbaşkanı'nın Anayasa değişiklikleri ile ilgili yetkilerini düzenleyen 175. madde hakkında hazırlanan değişiklik teklifini görüştüler. Komisyon, Anayasa'nın 175. maddesinin değiştirilmesi konusunda genel bir mutabakata vardı.
Tüm Metin

  Kıyak dönemi bitti
Hükümetin 880 trilyon liralık gelir umut ettiği kamu hizmetlerinde indirimli tarifeleri kaldıran, emlak vergisi oranını büyükşehirlerde 2 katına çıkartan, Bağ-Kur'luların sağlık prim oranlarını yüzde 5 artıran, doğalgazı Akaryakıt Tüketim Vergisi kapsamına alan düzenlemeler dün Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   17
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır