kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çok çalışmamız lazım

G.Saray patronu Lucescu: "Güzel oynadık ama iki tane hatalı gol yedik. Çok çalışıp daha iyi olacağız. Vitor&Capitao yorgun ve idman eksikleri vardı. Onlar için konuşmak henüz erken"

Bülent Akın'a makas
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, S.Moskova ile yaptıkları maçın iyi bir hazırlık karşılaşması olduğunu söyledi. Romen hoca, "Güzel bir idman maçı oldu. Rakip bizden daha hazırdı. Fakat biz de kötü oynamadık. İkinci yarıda 7 futbolcu değiştirdim. Herkesi görmek istiyorum. Denediğimiz Vitor ve Capitao'nun idman eksiği var. Bu apaçık belli oluyor. Yorgunlukları da sahaya yansıdı. İki futbolcu için fikir belirtmek henüz erken. Bülent Akın'ın kadroda olmayışı normal. Çünkü benim elimde 26 kişi var. Her maçta tüm takımı deneceğim" dedi.

"Önce Ali Sami Yen"
Bu arada Romen hoca Kocaeli maçı için fikrine soran yöneticilere "Çarşambaya kadar bekleyelim" dediğini belirten Lucescu, Ali Sami Yen'in durumu pek iç açıcı olmamasına rağmen hâlâ ümidini kesmedi. Romen teknik adam, "Eğer Ali Sami Yen maçın oynanması için müsait olursa birinci tercihimiz olacaktır. Benim de ilk düşüncem maçlarımızı İstanbul'da oynamak. Şartlar uygun olmazsa diğer alternatifleri düşüneceğiz" diye konuştu. Lucescu'nun Antalya'ya da sıcak baktığı bildirildi.

Süleyman GÜLTEKİN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır