kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sarı - Lacivert darbe

18 dakika 10 kişi oynayan "F.Bahçenin renktaşı", Avrupa yorgunu Cimbom'a bir sürpriz yaptı.
G.Saray takipçileriyle puan farkını açmak istiyordu, ama evdeki hesap Başkent'e uymadı. İlk dakikalarda top göstermeyen evsahibi A.Gücü, 6 ve 8. dakikalarda Kennedy ile tehlikeli geldi. Nitekim 9. dakikada da aynı futbolcu ile öne geçti.

İlk yarıda tek ciddi şansı Ümit Karan'la kullanamayan Cimbom, bu 45 dakikayı tek isabetli şutla adeta çöpe attı. İkinci devre iyice yüklenen G.Saray, kötü bir günündeki Ümit Karan ile 53, 55 ve 65'te üç net pozisyonu değerlendiremedi.

72'DE Hakan Keleş'in atılmasıyla 10 kişi kalan A.Gücü, 80'de Augustine'in direğe vurup filelere giden vuruşuyla rahatladı. 87'de Emre Aşık, Özgür'e attığı tekme yüzünden direkt kırmızı kart gördü. Serkan, +93'te bir teselli verdi.

Bu defa kızdım
Yönetici Abdurrahim Albayrak, A.Gücü yenilgisi sonrası, "Bursa'da 5-0 kaybettik. Soyunma odasına gidip çocuklara 'Üzülmeyin' dedim. Erzurum'da da... Bu maç öncesi ise hepsine 'Bugün kazanıp puan farkını açalım' demiştim. Galibiyete inanıyordum. Büyük hüsrana uğradım" dedi.

Lucescu'nun sesi kesildi
G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maçtan sonra stadda ve havaalanında basın toplantısı yapmadı. Futbolcuların da üzgün oldukları gözlenirken, Ergün "Farkı açabileceğimiz bir haftada yenildik. Bu yüzden üzgünüz" ifadesini kullandı

Takımının tek golünü atan Serkan, "Zor maç olacağını biliyorduk. Kazanmak istiyorduk. Ama olmadı. Bundan sonraki haftalarda bu kaybı telafi edeceğiz" yorumunu yaptı.

Cansun: Bu işin şakası yok
G.Saray Başkanı Mehmet Cansun maçtan sonra ilginç açıklamalar yaptı: "Deplasmanda yakaladığın 4 tane gollük pozisyonu dışarı atarsan, maçı da kaybedersin. Biz de böyle yenildik.

Sergen, Hasan ve Perez yoktu. Ayhan da sakattı. Bunların takımı olumsuz etkilediği bir gerçek. Gole futbolcularımız ofsayt diyor. TV'den bakıp karar veririz.

Bizim için Şubat ortasına kadar ne kadar puan toplasak avantaj. Şubat, Mart ve Nisan'da Şampiyonlar Ligi ile milli maçlar oynanacak.

Bu ağır tempo başlamadan avantaj elde etmeliyiz. Bu iş şakaya gelmez. Daha dikkatli olmalıyız. 4 puanlık farkı açmalıyız."

İlk gol buz gibi fauldü
G.Saray'ın kalecisi Mondragon, 9. dakikada yediği ilk golde adeta çıldırdı. Kolombiyalı file bekçisi gol sonrası hemen yardımcı hakem Kemal Gemici'nin yanına kadar giderek pozisyona uzun süre itiraz etti

Golden önce Hakan Ünsal'a faul yapıldığını iddia eden Mondragon, hakem Ali Aydın'ın kararını değiştiremediği gibi bir de sarı kart yedi. Kolombiyalı kaleci, maçtan sonra "Soldan orta yapılmadan önce topu Hakan Ünsal'dan resmen faulle aldılar" dedi



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır