kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İkinci turdayız
Türkiye, 2002 Dünya Kupası'nda Brezilya, Çin ve Kosta Rika ile eşleşti. "Grupta Türkiye'nin şansı ne?" sorusuna sporumuzun ileri gelenleri "Banko ikinci turdayız" yanıtını verdi. Bahisçiler, grup liderliği için Brezilya'ya 1'e 1.16, Türkiye'ye 1'e 6 verirken, Kosta Rika (1'e 19) ve Çin'e (1'e 21) fazla şans tanımadı.
Tüm Metin

  O, artık B-Rezilya
Güney Amerika elemelerinde eski gücünden uzak görünen Brezilya, yine de yıldızlarıyla her zaman Dünya Kupası'nın favorileri arasında. Romario sonrası bir türlü forvette yaşanan arayışa nokta konamaması en önemli zaafları. Teknik direktör Scolari'nin, kura sonrası "Dikkatli olmak zorundayız.
Tüm Metin

  44 yıllık hasret bitti
Çin, futbolda da kendisini gösterdi. 1957 yılında üye olduğu FIFA'da Dünya Kupası finallerine ilk kez katılan Çin'de futbol sanılandan çok daha popüler. 1985'te Hong Kong'a yenilip Dünya Kupası şansını kaybettiği maç sonrası taraftarlar arabaları ateşe verip, büyük olayların yaşanmasına yol açmıştı.
Tüm Metin

  1990'da 2. turdaydı
Kosta Rika, 1990 Dünya Kupası'ndan sonra tarihinde ikinci kez finallere katılıyor. Ticos olarak anılan Kosta Rika, 3-5-2 sistemiyle oynuyor. İyi kapanan ve etkili kontratakları olan bir takım. 14 eleme grubu maçında 25 gol atan Kosta Rika'nın en önemli gol silahları Rolando Fonseca ve Paulo Wanchope.
Tüm Metin

  Devlerin dansı
Sahasında arka arkaya oynadığı 24 lig maçını kazanan F.Bahçe, Beşiktaş'ı da devirip, Arjantin'den Boca Juniors'un 25 maçlık dünya rekoru serisini egale etmeyi hedefliyor. Bu akşamki derbiye sakatlıkları süren Revivo, Rapajç ve Mert Meriç'ten yoksun olarak çıkacak sarı-lacivertlilerde sakatlığı geçen...
Tüm Metin

  Revivo: Fener derbiye eksik çıkmayacak
Sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek olan F.Bahçeli Revivo, "Takımda sakatlıklar olmasına rağmen, diğer arkadaşlarımız haftalardır kazanarak ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdi. Beşiktaş maçında da eksikliğimiz hissedilmeyecek" dedi.
Tüm Metin

  Horoz dirildi
Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Denizli, Samsun'a patladı: 4-1. 8. dakikada Coulibaly'den aldığı pası iyi değerlendiren Timuçin, kaleci Ali'nin kapattığı köşeden ilk golü kaydetti: 1-0. 13'te Ali Tandoğan ortaladı, önce Veysel kafayı vurdu. Dönen topu Coulibaly yine kafayla ağlara yolladı: 2-0.
Tüm Metin

  Rize sahasında siftah yaptı: 2-0
Rize, D.Bakır'ı 2-0 yenerek bu sezon sahasında ilk galibiyetini aldı. Ligde 8 hafta aradan sonra 3 puana ulaşan Karadeniz ekibinin gollerini 50'de Tetteh, 80'de de Ümit kaydetti. Maç boyunca üstün oynayan Rize, çok net pozisyonları da kullanamadı.
Tüm Metin

  Hido şöleni
Hidayet Türkoğlu, NBA'deki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sacramento Kings'in deplasmanda San Antonio Spurs'u uzatmada 106-104 yendiği maçta 24 sayı atan Hidayet, kariyerinin en yüksek rakamına ulaştı. Sacramento da bu sonuçla üst üste 3. Teksas takımını yenmeyi de başardı.
Tüm Metin

  Daçka devrim yaptı
Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka, lider Efes Pilsen'i 74-70 yenerek ilk yenilgisini tattırdı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada galibiyete ulaşan Darüşşafaka geçtiğimiz hafta koçluğa Halil Üner'i getirmişti. Diğer sonuçlar: F.Bahçe-TED Kolejliler: 83-78, Beşiktaş-Pınar Karşıyaka: 84-81, Türk Telekom-İTÜ: 80-62.
Tüm Metin

  Sergen Yalçın Barça'ya çok zor
G.saray'ın 4-1 kazandığı İstanbulspor maçında sakatlanan Sergen'in Çarşamba günü Barcelona'ya karşı forma giyme ihtimalinin yüzde 20-30 dolaylarında olduğu belirtildi. Dün MR'ı çekilen yıldız oyuncunun sağ üst adalesinde ezilme olduğu tespit edildi.
Tüm Metin

  Cimbom nefes nefese
Günün bir başka önemli maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, F.Bahçe'yi 3-1 mağlup etti. Belediye, karşılaşmayı 25-18, 25-21, 22-25, 25-16'lık set sonuçlarıyla kazanmasını bildi. Diğer sonuçlar: Erdemir-T.Telekom: 3-0, Çankaya Belediyesi-Ziraat Bankası: 0-3, TED Kolejliler-Arçelik: 2-3...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır