kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Devlerin dansı

F.Bahçe'de Revivo, Rapajç ve Mert Meriç sakat. Hafta içi, 'istifa' mesajı veren Daum Beşiktaş'ı tek forvetle sahaya sürüyor. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Orhan Erdemir yönetecek

Kaptan Ogün 18 kişilik kadroda
Sahasında arka arkaya oynadığı 24 lig maçını kazanan F.Bahçe, Beşiktaş'ı da devirip, Arjantin'den Boca Juniors'un 25 maçlık dünya rekoru serisini egale etmeyi hedefliyor. Bu akşamki derbiye sakatlıkları süren Revivo, Rapajç ve Mert Meriç'ten yoksun olarak çıkacak sarı-lacivertlilerde sakatlığı geçen kaptan Ogün 18 kişilik kadroda. Ancak tecrübeli futbolcu maça kulübede başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli derbide üç futbolcusuna özel görev verdi. Denizli, Abdullah'tan oyun kurmasını, Ceyhun'dan forvete destek vermesini, Mustafa Doğan'dan da defansı toplamasını istedi.

Daum: Önce durdur sonra vur
Rakibi F.Bahçe'den 7, lider G.Saray'dan ise 10 puan geride olan Beşiktaş, zirve yarışını sürdürmek için mutlak galibiyeti ihtiyacı olduğu bu akşamki karşılaşmaya tek forvetle çıkıyor. Takımını sahaya 4-2-3-1 sistemiyle sürmeyi planlayan Daum'un İlhan Mansız'ı forvette tek bırakacağı öğrenildi. 'Agresif futbol' emri veren Alman hoca F.Bahçe'yi ilk yarıda durdurup, 2. yarıda, orta sahadan Baya, Tümer ve Bayram'ın sürpriz çıkışlarıyla gol aramayı planlıyor. Ali Eren de ilk 11'de oynayacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır