kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İntikamını kötü aldı
Atatürk Havalimanı'nda Yolcu Salonu Gümrük Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ekrem Parmaksız, boşanmak istediği eşi İlknur Parmaksız'ın hışmına uğradı. İntikam ateşiyle yanan İlknur Parmaksız, İçişleri ve Maliye Bakanlığı'na eşinin rüşvet aldığı ihbarında bulundu.
Tüm Metin

  Avrupalı olmuşuz haberimiz yok!
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı 2 bin nüfuslu Dereköseler Köyü'nün, yüzde 40'ı Almanya'da işçi olarak çalışıyor. Almancı köylüler, memlekete her gelişte köyde kullanılsın diye trafik levhalarını da beraberinde getiriyor. Muhtar Recep Miyanyedi "Almanca levhalarımız köye ilk gelenleri biraz...
Tüm Metin

  Cahide Sonku'nun aşkını Varlık bitirdi
Salkım Hanımın Taneleri filmiyle gündeme gelen Varlık Vergisi, 'ünlü bir aşkın' kaderini de değiştirdi. Aşkale'nin soğuğunu görene kadar her şeyin çok güzel gittiği bir aşktı bu. Kahramanları ise efsane yıldız Cahide Sonku ile Ermeni kereste tüccarı Parseh Gevrekyan'dı...
Tüm Metin

  Yakalama komedisi
Kenan Erbil adlı sabıkalı hırsız, önceki gece, Çemberlitaş Vezirhan Caddesi'ndeki bir fotoğraf stüdyosuna girdi. Stüdyonun bitişiğindeki hamamın çalışanları, Erbil'i içeri girerken görünce polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, fotoğraf stüdyosunun etrafını kuşattı.
Tüm Metin

  Kömürlükte vahşet
Kömürlükte kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından boğazı kesilen genç kız, sürünerek evine çıkmak istedi. Kendisini merak eden annesi tarafından merdivenlerde kanlar içinde bulunan talihsiz kız, kaldırıldığı hastanede can verdi. Çevrede tinerci olarak bilinen 14 kişi gözaltına alındı.
Tüm Metin

  Mazereti yoktu kraliçe oldu
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen "Türkçe Konuşan Ülkeler Best Model 2001" yarışmasının birincisi Fatoş Seğmen Türkiye'ye mutlu döndü. 15 ülkeden güzellerin katıldığı yarışmaya son anda katılan 19 yaşındaki İzmirli genç kız, "Nihayet şans benim de yüzüme güldü" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır