kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Japon prenses kızdoğurdu
Japonya Veliaht Prensi Naruhito'nun eşi Prenses Masako, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Japon halkı, 1993'te evlenen 41 yaşındaki Prens Naruhito ile Harvard Üniversitesi mezunu, Japonya Dışişleri Bakanlığı'nın eski diplomatlarından 37 yaşındaki Prenses Masako'nun ilk bebeklerini, merakla bekliyordu.
Tüm Metin

  Savaşı izleyeceğiz
Amerika, terörizmle savaşı başlattı. Savaşı ABD halkına anlatmak size düşüyor... Başkan Bush'un bu emrini dinleyen Hollywood yapımcıları kolları sıvadı ve 2002'de gösterime girmesi beklenen 4 filmi alelacele Aralık'a yetiştirdi.
Tüm Metin

  Irak sınırında savaş hazırlığı
Ortadoğu konusunda uzman istihbarat sitelerine göre Başbakan Bülent Ecevit, ABD'nin Irak'a saldıracağından ve bu harekatta Türkiye'nin desteğini isteyeceğinden emin oldu. Bu nedenle, Irak sınırındaki askeri birliklerin sayısı artırıldı ve önemli hedeflerin çevresine füze savunma sistemleri...
Tüm Metin

  Gündüz başkan gece striptizci
Koleen Brooks, 6 yıl boyunca gece kulüplerinde striptiz yaptıktan sonra belediye başkanlığına aday oldu. Kasabanın polis örgütü "striptizciden başkan olmaz" diyerek Brooks'un seçilmemesi için karşı kampanya başlattı. Ancak polislerin çabası sonuç vermedi ve Nisan ayında yapılan seçimde Brooks...
Tüm Metin

  49 kadının katili yakalandı
1982'den bu yana Seattle bölgesinde 49 kadını öldürmek suçundan aranan Ridgway'in son öldürdüğü 3 kadın üzerinde DNA incelemesi yapan polis bunları katilin 1987'de alınan tükürük örneği ile karşılaştırdı. Sonucun pozitif çıkması üzerine 52 yaşındaki katil tutuklanarak cezaevine konuldu.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Taliban lideri Molla Ömer'in bilinen 2 fotoğrafı bulunuyor. Ancak Alman Bild gazetesi, 11 Eylül sonrası yukarıdaki fotoğrafı basıp ısrarla Molla Ömer'in o kişi olduğunu savunuyordu. Bild'e inanan birçok gazete de haberlerinde bu fotoğrafı kullandı. Ancak gerçek kısa bir süre önce ortaya çıktı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır