kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hülya Avşar'a dublör aranıyor
Kızı Zehra'nın doğumundan önce sinemada rol aldığı filmler de hep cesur sahneleri üstleniyordu Hülya Avşar. Bugüne kadar hiçbir filminde dublör kullanmamıştı. Ancak başrollerini Kenan Işık, Haldun Dormen, Yıldız Kenter, Eşref Kolçak gibi sanatçılarla paylaştığı Yeşil Işık filmindeki sevişme...
Tüm Metin

  Söylediklerim için pişmanım
Güzide Duran'ın "Podyumda bir tavuk manken var" sözleriyle başlattığı ve Çağla Şikel'in "İnsanlarla ağız dalaşına girerek kimsenin reklam aracı olmayacağım" sözleriyle büyüyen laf kavgası mutlu sonla bitti. Bu söz düellosunda sürekli olarak gündemde kalan iki manken, her ne kadar mutsuzmuş..
Tüm Metin

  Ünlüler 'çağın vebası'na karşı
Carousel Alışveriş Merkezi'nde tanıtım yapan Melike Öcalan ve Vatan Şaşmaz günü çocukların ve kadınların göz hapsinde geçirdi. Çocukların "Bu dağıttığınız nedir?" sorusunu yanıtlamakta zorlanan ikili, çareyi soruları yanıtlamamakta buldu.
Tüm Metin

  İzzet, İbo'ya savaş açtı
Verdiği iftar yemeğinde Sony müzik ile üç yıllık anlaşma imzalayan Yıldızhan, ilginç açıklamalarda bulundu. Tatlıses ile büyük bir rekabet içine gireceğini belirten Yıldızhan, çok yakında televizyonda bir şov programı yapacağını söyledi. Yıldızhan yemek boyunca Güçlü'nün yanından bir an bile ayrılmadı.
Tüm Metin

  Sevgilisini şutladı
Bu seferki ayrılığa Di Caprio'nun manken sevgilisini ekip Las Vegas'a gitmesi neden oldu. Erkek arkadaşı ile görüşmek için Los Angeles'taki defileyi kabul eden Brezilyalı manken, Di Caprio'nun kumar partisine gitmesi üzerine deliye döndü.
Tüm Metin

  2002'nin favorisi
Üstelik bunu Louise'in kendisi değil, İngiltere'nin en çok satan erkek dergisi FHM söylüyor. FHM, 2002 yılına damgasını vuracak kadınların oluşturduğu bir takvim hazırladı. Bu takvimde "güzel şarkıcılar" kategorisinde yer alan Louise için, "2002 yılında Jennifer Lopez'in en büyük rakibesi olacak"...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır