kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün yaşadığınız yer, eviniz ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir Yengeçteki Ayın durumu sevdikleriniz için harcama yapma isteğinizin artabileceğini belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz.Yakın çevrenizde bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Yengeç burcunda bulunan Ay parasal konularla ilgili hızlı gelişmeleri gündeme getirebilir. Harcamalarınızda aşırı kaçmamak için bütçenizi dengelemelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzda bulunan Ayın yoğun enerjisi sizi hareketli, duyarlı ve girişimci kılıyor. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular bu gün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İlişkilerinizde koşulları değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Yengeç burcundaki konumu yardımlaşmaya verdiğiniz önemi arttırabilir ve çevrenizdeki insanları anlamak için çaba sarefedebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün Yengeçteki Ayın enerjisiyle geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yoğun olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yengeçte bulunan ayın enerjisi kendinizi merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir seyahatler planlayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.. Yaşamınızla ilgili saklı gerçekleri keşfedebilirsiniz. Sıkılsanız dahi bu durum hoşunuza gidecek.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Karşıt burcunuzdaki ikili ilişkileriniz hareketlenebilir ve işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Uranüsten etkilenen Mars ilişkilerinizde yenilikçi düşünceleriniz olabileceğini belirtiyor.. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yengeçte ilerleyen Aydan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır