kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yakalama komedisi

Çatıda kıstırılan sabıkalı hırsız, eliyle intihar edeceğini işaret edince polisler "Korkma Kenan.. Seni almayacağız" diye anons ederek iknaya çalıştı!
Kenan Erbil adlı sabıkalı hırsız, önceki gece, Çemberlitaş Vezirhan Caddesi'ndeki bir fotoğraf stüdyosuna girdi. Stüdyonun bitişiğindeki hamamın çalışanları, Erbil'i içeri girerken görünce polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, fotoğraf stüdyosunun etrafını kuşattı. Erbil, yakalanmamak için önce stüdyonun bulunduğu işhanının çatısına çıktı. Kedi gibi damda gezinen ve diğer işhanlarının çatılarına atlayan Erbil, sonunda kıstırıldı.

Yakalanacağını anlayan sağır ve dilsiz hırsız, el-kol hareketleriyle intihar tehdidinde bulundu. İtfaiye ekipleri, Kenan Erbil'in bulunduğu yerin altına branda gererken, polisler telaştan onun sağır olduğunu unutup "Korkma Kenan.. Seni almayacağız" diye anons ederek iknaya çalıştı. Bu sırada gizlice çatıya çıkan bir polis, arkadan yanaşıp Erbil'i yakaladı. Baygınlık geçiren genç, itfaiye merdiveniyle indirildi ve Haseki Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ali BALCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır