kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bize şans gerek

"F.Bahçe'nin evindeki gücüne direnmek için maksimum disiplin ve konsantrasyon gerekiyor. Kadıköy'de olağanüstü bir takım başarısıyla 1 puan için savaşabiliriz."

Sakarya için yılın maçı
Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi, "www.besiktasjk.com" da F.Bahçe maçı öncesi ilginç açıklamalar yaptı. Ligde takımını da değerlendiren Alman teknik adam, F.Bahçe'den önce Sakaryaspor'la oynayacakları kupa maçını düşündüklerini belirtirken, "Bu karşılaşma Sakaryaspor için yılın maçı olacak. Büyük bir takımı yenebilmek başka güçleri ortaya çıkartır. Ancak İnönü Stadı'nın sahibinin kim olduğunu gösterirsek turu geçeriz" ifadesini kullandı.

Daum, derbi karşılaşması için de şunları söyledi: "Tabii ki herkesin aklında derbi var ve herkes Fenerbahçe'nin kendi evindeki kuvvetinin farkında. Oradaki kuvvete direnebilmek için maksimumfdisiplin ve konsantrasyon göstermemiz gerekiyor.

Önce kupa maçı
Sadecef olağanüstüfbirftakımfbaşarısıylafbirfpuanfiçinfsavaşabiliriz.fAkıllı birfoyunfve şans ile birlikte bu dahafdaffazlafolabilir,fçünküfbir serinin en önemli özelliği, başlangıcıfve sonu olmasıdır. Kupayı atlattıktan sonra, Fenerbahçe karşılaşmasını için yaşayacağız. İlhan Şahin ve Tümer'in performanslarından çok memnunum. Ahmet Dursun'un dönmesi de çok sevindirici."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır