kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

En büyük B.Münih
40.Kıtalararası Kulüpler Dünya Şampiyonluğu'nu Arjantin'in Boca Juniors takımını 1-0 yenen Almanya'nın Bayern Münih takımı kazandı. Tokyo'da yapılan ve geçen yılın Avrupa şampiyonu Bayern Münih ile Güney Amerika şampiyonu Boca Juniors'un karşı karşıya geldiği maçın 90 dakikalık normal süresi 0-0 bitti. Bayern Münih, 110.fdakikada Samuel Kuffour'un attığı golle maçıf1-0fkazanarak bu kupayı tarihinde ikinci kez müzesine götürdü.

Boğa penaltılarla
İstanbulspor, Türkiye Kupası 3. kademe maçında İkinci lig takımlarından Gümüşhane Doğanspor'u deplasmanda penaltı atışlarıyla 5-4 yenerek 4. tura yükseldi. Normal süresi golsüz sona eren karşılaşmada uzatma dakikalarında da gol gelmeyince penaltı atışlarına geçildi. Sarı-siyahlılar, penaltı atışlarını 5-4 kazanıp İstanbul'a turla döndü.

12 dev adam'a 100 milyar lira ödül
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan Basketbol Milli Takımımız'a Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden 100 milyar ödül verilecek. 2002 yılı içinde özel olarak çekilecek olan Milli Piyango biletinin üzerine 12 Dev Adam'ın fotoğrafı konacak ve 100 milyarlık ödül de basketbolcularımıza telif hakkı olarak ödenecek. Bu arada milliler Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde bugün 3.maçına çıkıyor. Ay-Yıldızlı ekip, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Ukrayna'yı konuk edecek. Saat 20.15'te başlayacak karşılaşma NTV'den canlı yayınlanacak.

Kings fren yaptı
NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun 15 dakika sahada kalıp 6 sayı, 2 ribaunt ve 1 asist ürettiği maçta Sacramento Kings, deplasmanda Memphis Grizzlies'e 98-94 yenilmekten kurtulamadı.

İst Bş -Trabzonspor
Trabzonspor, Türkiye Kupası 3. kademe maçında bugün İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Çetin Emeç Stadı'ndaki maç saat 12.30'da başlayacak. Kupada bugün Göztepe-Bursa, G.AntepfBŞ-Ç.Rize, Denizli-K.Erciyes, Isparta-G.Antep, Kocaeli-T.Telekom, Samsun-SiirtfJet-Pa, K.Maraş-Y.Yozgat, Ç.Dardanel-Elazığ maçları saat 12.30'da, Adana-Antalya 13.30, A.Gücü-Diyarbakır ise 18.00'de.

Terim dönüyor
Fiorentina Başkanı Cechi Gori'nin kulübü elinden çıkartmak üzere olduğu ve Fatih Terim'in mor-menekşelere döneceği iddiası bir kez daha gündeme geldi. Corrierre dello Sport Gazetesi, Monte de Pasci Siena Bankası ve Pierre Barucci di Vitalle konsorsiyumunun takıma talip olduklarını ve almaları halinde Antognoni'yi antrenörlük görevine getireceğini bildirdi. Fatih Terim'in ise tek yetkili olarak takımın başına geçeceği iddia edildi. Menajerinin, cuma günü İstanbul'a gelerek Fatih Terim'i gelişmeler hakkında bilgilendireceği öne sürüldü.

Roma kupada tur atladı: 3-0
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Roma, dün İtalya Kupası rövanş maçında Piacenza'yı 3-0 yenerek tur atladı. İlk maçta rakibine 2-1 yenilen Roma'nın gollerini Panucci, Cassano ve Tomassi kaydetti.

Tur primi yok
Mali açıdan zor günler yaşayan ve İkinci Lig A Kategorisi'nde 16 maç sonunda 12. sırada bulunan Erzurum bu galibiyetle moral bulurken, yönetim tur primi dağıtmayacağını açıkladı. Başkan Cemal Polat, maçın naklen yayını için TRT ile son dakikada anlaştıklarını ve sadece 20 bin dolar alacaklarını belirtti

Koraç-kapkaç
Erzurum, geçen sezon 1.Lig'deyken kalesini koruyan Koraç, bu sezon ilk kez forma giydi. Bir ara Beşiktaş'a transferi de gündemde olan Yugoslav kaleci, maçtan 3 gün önce ülkesinden getirilip sahaya çıkarıldı. Başkan Cemal Polat, "Bizim için kupa değil, lig önemli. Bu galibiyet güven ve bütünleşme sağlayacak" dedi

Stat bomboş
Erzurum'un, hasılat beklentisi boşa çıktı. Maçı 500'ü G.Saraylı, 4 bin kişi izledi. Kapılar 55. dakikada açılarak, dışarda bekleyenler içeri alındı. 21 saatlik maceralı bir yolculukla Erzurum'a gelen hakemler, dönüşte tedbirli davrandı. Maç uzayınca 14.50 uçağının, havaalanında hakemler için bekletildiği öğrenildi



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır