kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Asena, çok kızacak!

İbrahim Tatlıses hafta sonu oğlu İdo'yla güzel bir gün geçirdi. Tatlıses, gece de komşusu Ayşegül Yıldız'ı ziyarete gitti hem de pijama ve terlikle...
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 20 günlük Avustralya turnesinden döner dönmez, İstanbul'da sevdikleriyle hasret gidermeye başladı. Çıktığı Avustralya turnesinde hem tatil yapan, hem de Asena ile aşkını doyasıya yaşayan ünlü sanatçı, İstanbul'a döner dönmez çapkınlıklara yeniden başladı. Ve Tatlıses, hafta sonu vazgeçemediği aşkı Ayşegül Yıldız'ı ziyaret etti.

TERLİKLE EVDEN ÇIKTI
Seyrantepe Oyak Sitesi'ndeki evinde kalmaya başlayan İbrahim Tatlıses ile onun kiraladığı evde oturan ve Tatlıses Radyo'da DJ'lik yapan Ayşegül Yıldız kapı komşusu. Yıldız, Tatlıses'in iki blok ilerisinde oturuyor.

Avustralya turnesinden dönen İbrahim Tatlıses, önce yardımcılarından birini yollayıp, oğlu İdo'yu aldırdı. Okulu tatil olan İdo babasıyla iki gün hasret giderdi. Ve bu gecelerden birinde Tatlıses, İdo uyuduktan sonra kapı komşusu Ayşegül Yıldız'ı ziyarete gitti. Hem de ayağında terlik, üzerinde pijamayla. Ve ünlü sanatçı, oğlu uyanmadan yeniden evine döndü.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır