kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener'in ideal takımını kuracak değilim!

Adı FB'li Yusuf'tan sonra Serhat'la aşk dedikodularına karışan Özlem Yıldız şaşkın: "Kalbimde FB ideal takımı kurdum sanki! Serhat'ı iyi tanıyorum, ailece tanışıyoruz. Ama sevgili değiliz!"
Özlem Yıldız, 5 yıl önce ayrıldığı Mehmet Ali Erbil'in gölgesinden bir türlü kurtulamadı. Bunun en büyük nedeni birlikte aynı programda görev yapmalarıydı. Her yayın zamanı geldiğinde her ne kadar "İstemiyorum" dese de "Çarkı Felek"in yardımcı sunuculuğunu yaparak Özlem, adının eski sevgilisi Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikodularına karışmasını bir türlü engelleyemedi.

Yıldız, "Artık o evli bir adam. Aynı programda görev almamız yakışık almaz" diyerek bugünün ekonomik şartlarında bile küçümsenmeyecek bir parayı elinin tersiyle itti. Son olarak adı Fenerbahçeli Serhat ile aşk dedikodusuna karışan Özlem Yıldız, kendisi hakkında bilinmeyenleri SABAH'a anlattı.

* Çarkı Felek'i reddettiniz. Erbil'le adınızın mutlaka aşk dedikodusuna karışacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Eminim. Bu tip dedikodular kendime, Mehmet Ali'ye ve eşine saygısızlık olurdu diye düşünüyorum.

* Mehmet Ali Erbil'le çalışmamak mesleki kariyerinizi nasıl etkileyecek?

Gerek Mehmet Ali gerekse Çarkı Felek bana çok katkılarda bulundu. Beni ben yapan iki unsurdu. Mehmet Ali'nin bende büyük emeği var asla inkar edemem. Ne var ki artık Mehmet Ali olmadan da başarılı olduğumu kanıtladığıma inanıyorum.

* Erbil, sizden sonra Nefise Karatay'la aşk yaşadı. Sedef Altıntaş'la evlendi. Neler hissetiniz?

Beni çok ağlattı ama asla onunla aşk yaşadığım için pişmanlık duymadım ve duymayacağım.Yaşanması gerekiyormuş. Bir daha ilişkimde adımlarımı nasıl atacağıma dair büyük deneyimler edindim o ilişkiden!

* Mehmet Ali Erbil evlendiğine göre artık Nefise Karatay'la kavganız bitmiştir...

Nefise'yle bir sorunum yok. Gelip karşıma otursa rahatsız olup yerimi değiştirmem ama sohbet de etmem. Konuşacak ortak bir konumuz yok. Mehmet Ali'den söz edecek halimiz de yok.

* FB'li Serhat'la mı yoksa Yusuf'la mı aşk yaşıyorsunuz?

Bu ne böyle. Kalbimde bir Fenerbahçe ideal takımı mı kurdum sanki? Hayatımda iki kez maça gittim. Bir FB'li olarak elbette FB maçına gittim. Adım Yusuf'la çıktı. Şimdi de Serhat ile. Serhat'ı çok iyi tanıyorum. Ailece tanışıyoruz. Kendisini çok severim ama birbirimize sevgili gözüyle bakmadık.

* Evlenme zamınınız geldi mi?

Zaten bundan sonra yanımda göreceğiniz adam mutlaka kocam olacaktır. Benim sevgili kredim bitti. Bu kredileri Mehmet Ali ve Hakan Ural ile kullandım. Doğru adamı bulursam evlenir, çocuk doğururum. Kocam bu işi bırak derse de bırakırım.

* Sizin için bazıları "Saf", bazıları da "İyi rol yapıyor" diyor...

Çok iyi niyetli biriyim. Bazen bu iyi niyet saflığa kadar gidebiliyor ama kandırıldığımın farkına varırsam vay beni kandırmaya çalışan adamın haline!

* Ne olur?

Bana bulaştığına pişman ederim. Dövmem, sövmem ama kendimce dersini bir güzel veririm.

* Gizli çapkın olduğunuz da söyleniyor?

Beğendiğim bir adam görsem, başkasının kapacağını bilsem bile gidip duygularımı açamam. Çok duygusalım. Hâlâ acıklı filmlerde ağlayabiliyorum. Bu durum sadece aşk hayatımda geçerli bir durum değil. İş hayatımda da böyle. Yaptığım işi en iyi şekilde yapmalıyım. Başarısızlığımı başkalarının arkasından kuyular kazarak, oyun çevirmelerle kapatmaya çalışmıyorum.

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır