kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Köpük altından asparagas çıktı!

Prenses Diana'nın ölümünden sonra İngiliz basını şimdi de oğlu Prens William'ın peşini bırakmıyor.
William'ı adım adım takip eden gazeteler, haber atlatmak uğuruna yaş tahtaya basabiliyorlar. The Mirror gazetesinin önceki gün yayınladığı haber de bu gafların son örneği...

Gazete, William'ın öğrenim gördügü St. Andrews Üniversitesi'nin geleneksel köpük partisine katıldığını manşetten verdi ve Prens'in arkadaşlarıyla köpük savaşı yaptığını iddia ederek, köpükler arasında bir gencin fotoğrafını yayınladı. Ama bir gün sonra o gencin William olmadığı ortaya çıktı.

BİZE GELDİ, DEĞERLENDİRMEDİK
Ülkenin bir numaraları tabloid gazetesi The Sun da Mirror'ın haberini yalanladı ve köpükler içindeki gencin, St. Andrews'un bir başka öğrencisi, Mark Willis olduğunu iddia etti. The Sun yöneticileri, yayınlanan fotoğrafın kendi ellerine de geçtiğini, ancak değerlendirmediklerini belirttiler: "Benzer bir fotoğraf The Sun'a da sunuldu. Ancak bizim profesyonel gazetecilerimiz fotoğraftaki kişinin William olmadığını hemen anladı. Çünkü bu kişinin üst çenesindeki iki ön dişi arasında belirgin bir aralık vardı. Prens'in ise dişleri böyle değil."

Prens Charles'a nazar değdi
Prens William'ın okul hayatıyla ilgili haberlerin yayınlanmaması için gazetelerle anlaşma imzalayan Kraliyet Ailesi, geçtiğimiz günlerde de bir kaza atlattı. Prens Charles, geçen Pazartesi ağaç budarken gözüne kaçan talaş yüzünden hastanelik oldu. Kazayı önce önemsemeyen Charles, gözünde komplikasyon oluşunca tedaviye razı oldu. Prens dün Londra'daki toplantısına bandajla katıldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır