kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  4 Yıl daha var
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-lacivertli takım için 2005 yılına kadar planlar yaptığını söyledi. Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Denizli şöyle konuştu: "Bir ay sonra, 6 ay sonra görevden ayrılacağımı bilsem de 2005'e kadar plan ve program yapıyorum.
Tüm Metin

  Samandıra'da Johnson şov
F.Bahçe'nin dünkü idmanında Johnson şov vardı. Ganalı futbolcu önce 5'e 2 çalışmasında ortadan çıkamayınca neşe kaynağı oldu. Ardından kaleye geçip, "Rüştü'den iyiyim" diyerek Denizli'nin ve futbolcuların şutlarını çıkardı.
Tüm Metin

  İstanbul bayram yapıyor
Türk sporunun en büyük eksiği, tesis. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün çabalarıyla yurt çapında yarım kalan tesisler tamamlanırken, İstanbul bu konuda tam anlamıyla altın çağını yaşıyor. GSGM İstanbul İl Müdürü Vedat Bayram sayesinde İstanbul'un her yakasından tesis fışkırıyor.
Tüm Metin

  Güçbirliği
Türkiye ve Yunanistan halterde güçbirliğine gidiyor. Federasyon Başkanı Kenan Nuhut ile Yunanistan Halter Federasyonu Başkanı ve IWF Genel Sekreteri Yannis Sgouros, Antalya'da düzenledikleri ortak basın toplantısında spor bakanlarının da onayını aldıktan sonra işbirliğine gireceklerini açıkladılar.
Tüm Metin

  Antalya'dan 3 madalya daha
Antalya'da devam eden 14. Dünya Bayanlar Halter Şampiyonası'nda 75 kiloda Şule Şahbaz koparmada 112.5 kilo ile bronz madalya, toplamda da 247.5 kilo ile gümüş madalya kazandı. Şahbaz silkmede de 135 kilo ile 4. oldu.
Tüm Metin

  Yas değil vals
Japonya ve G.Kore'nin ortaklaşa evsahipliği yapacağı 2002 Dünya Kupası finallerine katılma mücadelesi veren Milli Takımımız, baraj turunda bugün Avusturya deplasmanında ilk sınavına çıkıyor. Viyana Ernst Happel Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi İspanyol Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.
Tüm Metin

  İlk maçta bitiririz
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, hesaplarını iki maç üzerine yaptığını belirterek, "Tek istediğimiz finallere gitmek. Bunu sağlayacak her şıkka razıyım. Sahaya kesinlikle ikinci maçı düşünerek çıkacağız. Türk Milli Takımı'nın kalitesi ortada. Hedefimiz galip gelmek.
Tüm Metin

  İsrail de favoriydi
Avusturya Teknik Direktörü Otto Bariç, Türk futbolunu ve futbolcusunu yakından tanıdığını tekrarlarken, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Onlara karşı ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Türkiye'de oynayan futbolcular yıllardır değişmedi.
Tüm Metin

  Azap çekiyorum
Serdar Bilgili, Beşiktaş Kulübü'nün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nde ilginç açıklamalar yaptı. Maçlara gitmenin artık kendisi için keyif olmadığını belirten Bilgili, "Benim için maçlara gitmek sıkıntı, stres ve son dönemlerde üzüntü. Çok keyifli ve rahat gidemiyorum.
Tüm Metin

  Fatih yuvaya dönüyor
Galatasaray, sezon başında İspanya'nın Mallorca takımına verdiği defans oyuncusu Fatih Akyel'i geri alıyor. G.Saraylı yöneticilerin, şu anda Milli Takım'la birlikte Avusturya'da bulunan yıldız futbolcu ile anlaştığı, Mallorca ile de sorunların halledildiği öğrenildi.
Tüm Metin

  Terim buna layık değildi
Milan'ın, 'kalleşçe' görevine son verdiği Fatih Terim'e öğrencisi Ukraynalı Shevchenko destek çıktı. Tuttospor Gazetesi'ne açıklama yapan golcü yıldız, "Fatih Terim, görevden alınmaya hele hele bu şekilde alınmaya layık değildi. Ona haksızlık ettiler" ifadesini kullandı.
Tüm Metin

  Okan&Emre satışa çıktı
Inter'de teknik direktör Cuper'in Hakan Şükür'ü gözden çıkarmasından sonra Emre ile Okan'a da yol göründü. Tuttospor gazetesi, mavi-siyahlı kulübün Udinese'de oynayan Gargo'yu alabilmek için satış listesine koyduğu Okan ve Emre'yi önereceğini iddia etti.
Tüm Metin

  Ümitler komşuda kaldı
Ay-yıldızlı takım, Avrupa Şampiyonası play-off ilk maçında Yunanistan'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla salı günü İzmit'te oynanacak rövanş için milli takım, tur şansını mucizeye bıraktı.Millilerin, Yunanistan'ı gol yemeden 4 farklı skorla mağlup etmesi gerekecek.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
G.Birliği Teknik Direktör Erdoğan Arıca ve yardımcısı Metin Tekin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Erdoğan Arıca takımı 1 hafta çalıştırdıktan sonra gördüğü eksikleri yönetime ileteceğini belirterek, "Bizim dışarıdan gördüğümüz kadarıyla Gençlerbirliği, çok gol yiyen, çok az gol atan bir takım görünümde" Arıca ve Tekin ikilisi imzadan sonra takıma idman yaptırdılar.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır