kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Mezar-ı Şerif'e girdiler
Daha sonra da kentteki havaalanının kontrolünü ele alıp, zaferlerini ilan ettiler. Taliban birlikleri Kabil'e kaçtı. Afganistan harekatının ilk gününden bu yana Amerika'nın kara gücü olarak kullandığı Kuzey İttifakı, dün akşam saatlerinde Mezar-ı Şerif kentini ele geçirdi.
Tüm Metin

  200 kişiyi esir aldık
Mezar-ı Şerif'i ele geçirdiğini öne süren Kuzey İttifakı birliklerinin komutanı General Raşid Dostum, CNN Televizyonu'na uydu telefonuyla verdiği demeçte, "4 gündür Mezar-ı Şerif'i ele geçirmek için savaşıyorduk. Kent çevresindeki stratejik yerleri aldık.
Tüm Metin

  Sevgilisini pişirip güveç yaptı
Avustralya'nın Aberdeen kentindeki bir mezbahada çalışan Katherine Knight (46), 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi John Price'tan mallarını paylaşmalarını istedi. Ancak evini iki çocuğuna bırakmak isteyen Price buna karşı çıktı ve ayrılmak istediğini söyledi. İstediğini alamadığı için gözü dönen Knight ise, korkunç cinayet planını kafasına çoktan koymuştu...
Tüm Metin

  Şarbonu bir ABD'li göndermiş
Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), psikolog ve el yazısı uzmanları sayesinde, bütün Amerika'da korku saçan şarbonlu mektupları gönderen kişinin profilini çıkardı. FBI'ya göre, şarbon saldırılarının ardında psikolojik sorunları olan bir Amerikan vatandaşı var. CBS Televizyonu'na açıklama yapan FBI uzmanları, şarbonlu mektubu gönderen kişinin özelliklerini şöyle tanımladı:
Tüm Metin

  Aaa, kızlar giyinik!
Hollywood Paramount Stüdyoları'nda gerçekleştirilen ve çekimleri 6 gün süren Pirelli 2002 Takvimi, özel izinle açılan Londra'daki Whitehall Palace Banqueting House'ta bütün dünyaya takdim edildi. Bugüne kadar takvimlerinde çıplaklık temasını tercih eden Pirelli, 2002 için bu kuralı yıktı ve objektilerini genç Hollywood yıldızlarına yöneltti.
Tüm Metin

  5 sortiden sonrası tacize girer
Psikologlara göre kadınlara asılmanın da bir sınırı var. Ancak bu sınır kültürden kültüre değişiyor. İtalyanlar ve Güney Amerikalı kadınlar hemcinsleri arasında asılmaya en toleranslı olanlar. Arnavutlar, Bulgarlar, Mısır ve Iranlı kadınlar asılmaya en az tolerans gösterenler.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Filipinleri etkisi altına alan tropikal fırtınada şu ana kadar 359 kişinin öldüğü tahmin ediliyor. Cuma günü etkisini iyice artıran fırtınanın saatteki hızı 135 kilometreye yükseldi. Dün itibarıyla yönünü Güney Çin Denizi'ne çeviren kasırga, ardında toprak kaymasıyla oluşan dev çamur tepeleri ve sel bıraktı. Yüzlerce kişilik kurtarma ekipleri 130 kişinin cesedine ulaştı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır