kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Başak burcunda ilerleyen Ay bu gün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor.Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aile yaşantınızda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.. Özel yaşantınızın bu durmdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Başaktaki Ayın konumu iletişimde rahatlama getiriyor.Bu gün eğitim konularında yenilik yapabilir ,yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz.. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Para konusunda yenilikler yapabileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Eşiniz ve ortağınızla kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzda bulunan Ay bir çok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor.. Ayın sayesinde kendinizi duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Bu durum iletişim ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusnda gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi organize çalışmalarda ve arkadaş çevrenizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz.. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşk konusunda idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün Başak burcunda ilerleyen Ay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor..Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Tatil ve seyahat planları yapmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bu gün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir ve karlı çıkabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Karşıt burcunuz Başakta ilerleyen Ay, ikili ilişkilerin sizin için vazgeçilmez olduğunu vurguluyor. Eşinizle birbirinize yakın olabilir, zaman zaman duygusal iletişimsizlik yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız mümkün.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır