kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Arıca imzaladı
G.Birliği Teknik Direktör Erdoğan Arıca ve yardımcısı Metin Tekin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Erdoğan Arıca takımı 1 hafta çalıştırdıktan sonra gördüğü eksikleri yönetime ileteceğini belirterek, "Bizim dışarıdan gördüğümüz kadarıyla Gençlerbirliği, çok gol yiyen, çok az gol atan bir takım görünümde" Arıca ve Tekin ikilisi imzadan sonra takıma idman yaptırdılar.

İzmir-Siirt Jet-Pa
İkinci Lig A Kategorisi'nde lider İzmirspor bugün sahasında Siirt Jet-Pa'yı ağırlıyor. Alsancak Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Musa Eryılmaz yönetiyor.

Efes yükseliyor
Avrupa Ligi'nde 5. hafta maçları da geride kalırken, Malaga karşısında kendi sahasında üst üste 27. Avrupa kupası maçını da kazanan Efes Pilsen, A Grubu'nda 9 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi. Bu sezon deplasmanda 2. yenilgisini alan Ülkerspor ise B Grubu'nda 8 puan ve averajla 3. sırada yer alıyor.

Bulls tarih yazdı
90'lı yıllarda NBA'de fırtına gibi esen ve Jordan'lı kadrosu ile tam 6 şampiyonluk kazanan Chicago Bulls maziyi arıyor. Ortabatı Grubu lideri Minnesota Timberwolves karşısında 127-74'lük sonuçla tarihinin en ağır yenilgisini alan Bulls ayakta kalan tek ismi 15 sayı ile Ron Mercer'dı. Diğer sonuçlar: Hornets-Spurs: 95-105, Nets-Seattle: 106-94, Bucks-Heat: 86-82, Dallas-Denver: 105-91, Rockets-76'ers: 77-72, Suns-Hawks: 108-80, Blazers-Clippers: 119-101.

Merhaba NCAA
NBA'den sonra NCAA heyecanı da başladı. New York'un ünlü Madison Square Garden'da yapılan açılış turnuvasının ilk maçında geçen yılın finalisti Arizona, Maryland'ı 71-67 mağlup etti. Büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı 33-33 berabere sonuçlandı. Günün diğer maçında iki yıl önce şampiyonluğu Michigan State'e kaptıran Florida, Temple'ı 72-64 yendi.

Aydın Örs'e ödül
Basketbol Milli Takımımızı Avrupa ikincisi yapan Aydın Örs, Çukurova Rotary Kulübü tarafından 'Yılın Spor Adamı' ödülüne layık görüldü. Örs, "Bu ödülü oyuncularım, basketbolseverler, teknik heyet, aileler ve yöneticiler adına alıyorum" dedi.

Ukrayna-Almanya
2002 Dünya Kupası play-off'ta ilk maçlar bugün yapılacak. Bu karşılaşmaların rövanşı 14 Kasım'da oynanacak. Gecenin programı şöyle: 19:00 Ukrayna-Almanya, 20:00 Slovenya-İran, 21:15 Belçika-Çek Cumhuriyeti, 21:30 Avusturya-Türkiye.

Trabzon'da barış
Trabzonspor yönetimi, onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz ile uzlaşmaya vardı. Kulüp hukuk işleri sorumlusu Yusuf Reha Alp, "Bugüne kadar yanlış anlaşılmaktan kaynaklanan olumsuz gelişmeler vardı. Yılmaz tüm alacaklarından vazgeçtiğini iletti. Ayrıca federasyona koydurduğu 20 bin 402 bin $'lık temliği de kaldırdı" diye konuştu. Öte yandan bordo-mavili taraftarlar yönetimin istifası için imza kampanyası başlattı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır