kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Terkedildi!
Mankenliğe modacı Cengiz Abazoğlu'nun defilesi ile veda eden Deniz Akkaya, aşk hayatında sürpriz bir ayrılık yaşadı. Akkaya, birkaç aydır birlikte olduğu işadamı Alican Ulusoy tarafından terkedildi. Çiftin arası bir süredir Akkaya'nın adının sıkça polemiklere karışmasından dolayı zaten açıktı.
Tüm Metin

  Kalbim bomboş
Ayrıldıkları haberlerinin ardından ilk önce Çağla Şikel'in ismi Kenan İmirzalioğlu ile anıldı. Daha sonra ünlü manken ile popçu Kenan Doğulu arasında bir ilişki olduğu öne sürüldü. Ve son bomba Beyaz'ın Gülben Ergen ile aşk yaşadığı ve Çağla'nın bu ilişkiye izin verdiği dedikodusuydu.
Tüm Metin

  Musti, makarna tanıtımına çıktı
Daha önce mankenlerin yaptığı tanıtım işleri şimdilerde popçulara kaldı. Mustafa Sandal da işte bu popçulardan. Bir dönem albüm satışı milyonları aşan, üst üste gelen konser tekliflerini geri çeviren Sandal, şimdi makarna tanıttı.
Tüm Metin

  Atatürk için çalacaklar
Arda Aydoğan'ın Genel Sanat Yönetmenliğini yürüttüğü orkestra ve Fahir Atakoğlu, çeşitli defalar birlikte çaldılar ve izleyicilerine muhteşem bir müzik keyfi yaşattılar. Jose Carreras, Arif Sağ ve Nilüfer...
Tüm Metin

  Playboylardan nefret ediyorum
Playboyların kendisiyle yalnızca vücudu için ilgilendiğini belirten Khiessen, "Evet, seksi iç çamaşırları, G-Stringler giymeyi seviyorum. Vücudumu da sergilemekten haz duyuyorum. Ancak peşimden koşan o playboylar beni çok rahatsız ediyor" diye konuştu.
Tüm Metin

  Podyumlar ona kaldı
Birkaç hafta önce Deniz Akkaya, modacı Cengiz Abazoğlu'nun defilesiyle podyumlara veda edeceğini açıkladığında, akla iki soru geldi. Birincisi "Söylediği gibi gerçekten bu son defilesi mi olacak?", ikincisi "Yerine kim geçecek?"
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır