kapat
10.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Aşk, sen nelere kadirsin
Yirmi yıl önceydi. Şimdinin ünlü oyuncu ve şovmeni Uğur Yücel o zamanlar gencecik bir delikanlıydı ve Viyana'da okuyordu. Sarışın, güzeller güzeli bir Avusturyalı kıza aşık oldu: Slyvia... Bir gün sinemada elini tuttu: "Bak Slyvia" dedi. "Bir gün yine böyle yan yana oturacağız ve birlikte benim bir filmimi seyredeceğiz." Yıllar geçti, yaşam iki sevgiliyi ayrı yollara sürükledi.
Tüm Metin

  Askı sattı, trilyoner oldu
İngiltere'de dar gelirli bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Peter Shalson, 21 yaşında babasının bir arkadaşından 15 bin dolar borç alarak plastik elbise askısı imal eden bir firmayı satın aldı. Babası ve arkadaşlarının "elbise askısı satarak zengin olacağını mı sanıyorsun!" alaylarına rağmen Shalson, 20 yılda Braitrim isimli firmasını Avrupa'nın en büyük elbise askısı ve aksesuar firması haline getirdi.
Tüm Metin

  Ürek: Bir kerecikten bir şey olmaz
Uyuşturucu kullandığı Adli Tıp Raporu'yla da kesinleşen Fatih Ürek savunmasında, "Uyuşturucu bağımlısı değilim. Yurtdışında Viyana'da bir dost ortamında bana kokain ikram edildi ben de denedim. Hayatım da sadece bir kez kokain kullandım. Gözaltına alınmadan 4 gün önce yurtdışında bu partiye katılmıştım" diye konuştu.
Tüm Metin

  Harika'nın başı evleriyle dertte!
Daha önce oturduğu Alkent Sitesi'ndeki ev yüzünden adliye kapılarını aşındıran ve hakkında tahliye kararı çıkan Avcı, bu kez de Emirgan'daki evinin dekorasyonunu yapacak şirketle mahkemelik oldu. Emirgan'da bulunan evini kendi zevkine göre yeniden restore ettirmek isteyen Avcı...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır