kapat

03.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TEBA

GÜNGÖR MENGİ
İmdat mektubu...
Sabah işe gitmek için hazırlanırken sevgili karımı evdeki çalışma masasının başında sessiz sessiz ağlarken gördüm.

ÇETİN ALTAN
Tahtından indirilmiş padişahlar listesi
Ankara siyaseti, Süleyman Bey'in yeniden Cumhurbaşkanı olup olamayacağı üstüne kitlendi...

NECATİ DOĞRU
Filistin askısı demirbaş mı!
Umut verici gelişmeler de oluyor. İşte "Boş geçen dersleri için öğretmen isteriz diye bağırarak yürüyüş yapan çocuklar...

ŞELALE KADAK
Evliliklerin yüzde 57'si başarısız
Patronu olduğu fabrikasının açılışını yaptığı gün neler hissettiğini sorduğum Vehbi Koç'un damadı İnan Kıraç, "Ben Koç Holding'de çalışırken de patrondum. Vehbi Bey bana hep bunu hissettirirdi" dedi ama çok duygulandığını da gizlemek istemedi.

ABDURRAHMAN YILDIRIM
Özelleştirme neden önemli?
Özelleştirmede 1.5 yıldan sonra ilk büyük satış bugün yapılıyor. Petrol Ofisi'nin yüzde 51 hissesi blok olarak Türk özel sektör kuruluşlarına devredilecek. Bu özelleştirmenin sadece hisse satışı olmaması ve şirketin yönetiminin tümüyle devredilmesi, satış tutarının da geçen sene ortaya çıkan 1.160 milyon dolarlık fiyatının üstünde beklenmesi konuyu önemli hale getiriyor.

ZÜLFÜ LİVANELİ
Kurban meselesi
Profesör Hüseyin Hatemi diyor ki: "Son yıllarda kurban bayramları, bir kan bayramına döndürüldü.

RUHAT MENGİ
Siz 5+5'lerle uğraşın!
"Sayın Ruhat Mengi.. Bu e-maili size başka bir umudum kalmadığı için yazıyorum.. İnanın çok çaresizim.. Hayat mücadelesinde yenilmek üzereyim.. Ve yardımınıza ihtiyacım var.."

AHMET VARDAR
Erzurum'un Çamlıyamaç köyünden e-mail var.
İnanır mısınız, bazen gelen e-mailleri okurken içinde şikayet olmasına rağmen, içimde bir sevinç oluşuyor. Sözü ters anladığımdan falan değil sırf yollanan yerin adresi hoşuma gittiğinden...

HINCAL ULUÇ
Frederic'in Sarayına ettim!..
Sıkı durun, Büyük Frederic'in sarayına etmiş bir adamın yazısını okuyorsunuz şimdi.. Benzetme yerinde ise, Almanların Kanuni Sultan Süleyman'ı Büyük Frederic'in ömrünün büyük kısmını geçirdiği Sansoucci adlı yazlık sarayın yan kapısından içeri girince, hemen orda tuvalet var..

SELAHATTİN DUMAN
Süleyman'ın mührü gibi..
Orta çağın kralları ellerinde, güçlerini simgeleyen bir asa ile dolaşırmış.. Ben de evin içinde uzaktan kumanda aleti ile dolaşıyorum.. Ayrıca zaman zaman yediğim kazıkların acısını çıkarmama da bu alet yardımcı oluyor..

SEDAT SERTOĞLU
Cevap geliyor
Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu aradı.. İki gün önce bu sütunda kendisine sorduğumuz sorulara ilişkin cevapların hazırlanmakta olduğunu ve bana gönderileceğini söyledi.

İLKER SARIER
Keşke örebilseydik
Rahmi Koç'un oğlu Ali Koç, telekominikasyon projeleri ile ilgili Ankara'da düzenledikleri basın toplantısında güzel bir "benzetme" yaptı.

GÜLAY GÖKTÜRK
Namussuz bir cinayet
Ölümün kolayı olduğunu sanmıyorum. Ama kolları arkadan bağlanıp kör bir ekmek bıçağı ile kıtır kıtır kesilmek kadar zor olanı da azdır herhalde...

AHMET TAN
Mimari gündem!
Meclis çoğunluğu kararlı görünüyor. Anayasa değişecek. Önergelere imza atan büyük çoğunluğun hedefi gerçekleşirse de, bugünkü gündem yedi sekiz hafta sonra, çoktan geride kalmış olacak. Ama Meclis'in bir başka gündemi var ki, bunun değişmesi kolay değil.

YAVUZ DONAT
Kutan'ın kaygıları
Fazilet Partisi Genel Başkanı Kutan dün Çankaya Köşkü'ne çıktı ve Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından "kucaklanarak" karşılandı.

RAUF TAMER
Duraklamalar...
Tatil'e şimdiden girenler var. Evet... Bugün başlayıp da ayın 20'sine kadar yok'lar.

YAZARLAR E-POSTA LİSTESİ

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır