kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Geç olsun ama gücümüz olsun
Toplumdaki cinsel rol dağılımı, gücü erkeğe, güçsüzlüğü ise kadına reva görüyor. Erkek çocuklardan korkmamaları beklenirken, kızların duygularını göstermesi istenir.
Dil öğrenmek zor değil!
Avusturalya'nın Perth şehrinde düzenlenen İngilizce dil kursu, kadınlara hem yeni bir dil öğrenme hem de değişik kültürlerle tanışma fırsatı sunuyor.
Modern kadının tercihi
Modern, giyimine dikkat eden, şıklıkla dinamizmi birleştirmiş günümüz kadınının tercih ettiği markalardan biri de İpekyol. Biz de bu hafta İpekyol'un Akmerkez mağazasındayız.
Ayaklara yazlık bakım
Ayaklara günlük bakım yapmak, masajı ve doğal ilaçları ihmal etmemek, ileride olabilecek çatlak ve nasırların önüne geçiyor.
Bana fetişini söyle, kim olduğunu söyleyeyim
Gerçek bir cinsel sapkınlık mı, normal bir dürtü mü? Kimi uzmanlara göre fantezi boyutunda zevki artıran bir unsur, temel bir içgüdü olarak algılanan fetişizm, kimilerine göre bu ince sınırın ötesinde ve sapkınlığın karşılığı...
Arkadaşınıza sormamanız gereken 5 yasak soru
Arkadaşınızla her şeyinizi paylaşmak istemeniz normal. Ama ona sormamanız gereken sorular ve yöneltmemeniz gereken eleştiriler de var.
İngiliz İşçi Partisi'nden CHP'ye
Şule Bucak, sakin, hoşgörülü tavırları ve lobicilik yeteneğiyle dikkat çekiyor. Alışılmış politikacılara benzemeyen Bucak, CHP'nin son kurultayında Parti Meclisi üyesi seçildi.
Güç ve güçsüzlük oyunu
Toplumdaki rol dağılımı, erkeklerin güçlü, kadınların güçsüz olmasını destekliyor.
SEDA KAYA GÜLER
Biz de kıskanıyoruz!

Sonunda erkeklerden yanıt geldi; benim de merakım giderildi! Erkek görüşleri ikiye ayrılıyor. Birinci görüşte olanlar, erkeklik egolarından sıyrılmış, hiçbir komplekse sahip olmayanlar. Bunlar çıplaklığa karşı değil ama ister kadın ister erkek olsun, gereksiz çıplaklığa da gerek görmüyorlar.
AYŞEGÜL ALDİNÇ
"Kıvanç'lıyım ama huzursuzum"

Sabahın köründe evden değişik bir adamla çıkıyorum. Mahalleli (*) teyakkuz halinde. Bakkal, otopark bekçileri, fırıncı bir tuhaf bakıyor. Açıklama bekler gibi de bir halleri var. Bir ara izah etmeyi düşünüyorum, sonra vazgeçiyorum. Ayrıca kime ne! Bu benim hayatım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır