kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi çalışarak mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Etrafınız için de bir şeyler yapmak oldukça önemli olabilir. Fiziksel bakımdan da kendinize özen göstermek isteyebileceğiniz bugün, sevdiklerinizin sağlık sorunlarına eğilebileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiter'in Ay ve Venüs'le oluşturudğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırabilir. Kendinizi oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kitapları okumak ve müzikleri dinlemek size büyük keyif verebilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmayı tercih edebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bugün, yazışmalarınız ve telefon trafiğiniz çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. İlişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebilir, yeni arkadaşlıklara açık olabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda sevindirici haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Hiç ummadığınız çalışmalardan ve unutmuş olduğunuz konulardan parasal kazanç sağlamak çok hoşunuza gidebilir. Meslek yaşantınızda üstlerinizin desteğini alabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzda Venüs'le birleşen Ay, kendinize olan güveninizin yüksek olacağını ve fiziksel bakımdan iyi hissedebileceğinizi belirtiyor. Bedeninize özen göstermek için fırsatlar bulabileceğiniz bugün, bayanlarla ilişkilerinizden yarar görebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinizi duygusal bakımdan oldukça güçlü hissedebileceğiniz bugün, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirsiniz. Sezgilerinizin doğrultusunda alacağınız kararlar sizi yanıtmayacaktır. Olayları yönlendirmek için gerekli motivasyona sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Çok hassas ve çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında etrafınızı motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Titiz ve düzenli çalışma anlayışınız organize olmanızı kolaylaştıracağından, arkadaşlarınız tarafından da destek görebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında bulunacağınız bir gündesiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek isteyebileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi yeni çevrelere girme konusunda cesaretli hissedebileceğiniz girişimci bir gününüzdesiniz. Duygularınızı pozitif bir şekilde yansıtabilmeniz ve hoşsohbet yapınız çevreniz üzerinde olumlu bir etki bırakabilir. Romantik ilişkilerinizde inisiyatif sahibisiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Zorlu konulara ilgi duyup başarıyla çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugün, sevdiklerinizin sorunlarını kolaylıkla algılayabilir ve onlara destek verebilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Enerjinizi duygusal ve ikili ilişkilerinize yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Evliliğinizde ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz.