kapat

12.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Modern kadının tercihi
Modern, giyimine dikkat eden, şıklıkla dinamizmi birleştirmiş günümüz kadınının tercih ettiği markalardan biri de İpekyol. Biz de bu hafta İpekyol'un Akmerkez mağazasındayız.

Bugün 13 yaşında olan İpekyol'u ve bu piyasada ender "dost" insanlardan olan kurucusu Yalçın Ayaydın'ı yaklaşık 10 yıldır tanırım. İpekyol, çizgisini ve dostluğunu yıllardır hep aynı seviyede tutmayı başaran, hatta sürekli büyüyerek çağdaş kadına hitap eden bir marka hâline gelmiştir. Yıllar içinde hem dikişinin, hem de kullandığı materyallerin kalitesini yükselttiğinden, bugün bulunduğu yeri hakketmiş firmalardan biridir.

İpekyol bünyesinde, yine kendi üretimi olan Twist markasını (bu marka sportif, dinamik ve özgür genç kadına hitap ediyor) ve çanta, kemer, kolye gibi aksesuarları da bulabilirsiniz. Firma ayrıca triko, mayo ve penyeleri ile de iddialı.

İpekyol'da 99 Yaz sezonu için rahat, spor ve dinamik bir çizgi yakalayabilirsiniz.

"Sokak Modası" akımı ile detayların ortadan kalktığı, yerini özgün, sade ve kumaşın ön plana çıktığı tasarımları yine burada bulacaksınız.

Kapişonlu üstler, aykırı gibi görünse de pantolon üzerine giyilen mini "etekçikler", kordonlu pantolonlar, bel çantası ilaveli capri'ler, verev kesimler bu sezonun trendleri... Renklerde ise beyaz, şeker pembesi, uçuk mavi, fuşya ve açık gri öncelik kazanıyor.

Her şeyin son derece yolunda olduğu İpekyol'da gözüme batan tek şey, o güzel koleksiyonu, daha emin ellere emanet etmeleri gerektiği. Eleman seçimine dikkat...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır