kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İsteyince oluyormuş
Yaklaşık bir yıldır bekleyen Bankalar Yasası komisyonun 2 günde toplam 28 saat süren çalışmaları sonucu dün sabah Meclis'e sevkedildi. Bankalar için yeni bir dönem başlamak üzere.

Rüzgar gibi geçmesin
Rekor bir sayıyla güvenoyu sınavını aşan 57. Hükümet, iş dünyasının kırılan umutlarını yeniden yeşertti.

"Haydi Ankara sana güveniyoruz"
Daha yeni kurulan hükümetten otomotivden tekstile, turizmden demir-çeliğe herkes acil yardım feryat isterken, son on yılın en kötü sezonunu yaşayan hazır giyimciler moral destek için kolları sıvadı.

TOBB: Mali Milat kalksın
TOBB'un "Genişletilmiş Oda Başkanları Toplantısı"ndan dört değişiklik önerisi çıktı. Hazırlanan rapor bugün Maliye Bakanlığı'na sunulacak.

"Yeni pazarlar bulmalıyız"
Başbakan Bülent Ecevit DTM'nin davetlisi olarak gelen yabancı gazetecileri kabulünde Afrika'ya açılmak gerektiğini söyledi.

ATO'dan ilaç gibi taslak
Ankara Ticaret Odası (ATO) bazı kamu alacaklarının "özel uzlaşma" yolu ile tahsili hakkında kanun taslağı hazırladı.

Sanayiye borsa desteği
İSO ve İMKB, sanayinin üretim kabiliyetinin geliştirilmesi için işbirliğine gidiyor. Amaç, halkın tasarruflarına ulaşarak tabandan sermayeye katılımı sağlamak

Bir reform takvimi şart
Ekonominin düze çıkması için temel adım, reformları takvime bağlaması

Bütçede erkeklik tartışması
1999 Bütçesi görüşmeleri sırasında FP ile MHP'li milletvekili arasında 'Erkeklik' tartışması çıktı. MHP'li Aydın Ali Uzunırmak "hiç tereddütünüz olmasın. Erkekliğimizi ispatlarız" dedi.

Dışarıdan borçlanma daha da zorlaşabilir
Dünya merkez bankalarının bankası durumundaki BİS'in yeni önerisi kabul edildiği taktirde, dış borçlanma pahalılaşacak ve zorlaşacak.

Petrolde iki yerli evlendi
Türkiye'nİn büyük petrol şirketlerinden Tabaş ve Turcaş, üretimlerini artırmak ve güçlü bir üretim sermayesiyle dışa açılabilmek için güçbirliği yapma kararı aldı.

Faizlerde suni yükseklik
Akbank 2000 yılı sorununu çözdü. Dünyaca ünlü danışmanlık firması Gartner Group tarafından denetlenen Akbank geçen yılın başından beri sürdürdüğü çalışmalar sonucunda 2000 yılı sorununa yüzde 88 uyum gösteriyor.

Altın çakıldı kaldı
İngiltere Merkez Bankası'nın altın satışıyla 265 dolara kadar inen altın fiyatları yeni bir satış dedikodusu ile son 20 yılın en düşük fiyatı olan 258 dolara indi

Borsaya banka gazı
Yeni Bankalar Yasa Tasarısı'nın Meclis'ten geçmesi son bir kaç gündür sıkışık bir seyir izleyen borsayı patlattı. İMKB-100 Endeksi günü yüzde 5.13 yükselerek 5560 puandan kapattı.

113 bilgisayar kaybolmuş!
Ziraat Bankası vakfıo yetkilileri hakkında görevlerini kötüye kullanmak suçuyla dava açıldı. Suçlamalardan biri de satın alınan 113 bilgisayarın kaybolması

KISA.. KISA.. KISA..

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır