kapat

11.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi meselelerde tek başınıza karar almak isteyebileceğiniz, temkinli bir gününüzdesiniz. Kendinizi emniyette hissedebilmek için parasal konuları yakınlarınızdan gizleyebilirsiniz. Çevreyle iletişiminizde başarılısınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İçinize kapalı olmak isteyebileceğiniz melankolik bir gün. Burcunuzda bulunan Ay size aşırı duyarlı bir yapı verirken duygusal karmaşaya neden olabilir. Problemler büyük olmasa da gözünüzde büyütmeye meyillisiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, yurtdışı bağlantılarınızla veya aşk konusuyla gündeme gelebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde baskı ve huzursuzluklarla karşılaşabileceğiniz, kendinizi kötü hissedebileceğiniz bir gün. İçinize kapalı kalma isteğiniz yanlış anlaşılabilir. Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) İş yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle iyi anlaşamayacağınız, sorunlar yaşayacağınız bir gün. Arkadaşlarınız veya eşiniz size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebileceğiniz kötü bir gün. Ticari bağlantılarınızda zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmenizin şimdi tam sırası!
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinizi genel olarak aktif ve neşeli hissedebileceğiniz bir gü Fakat sizden yaşlı akrabalarınızla aranızdaki maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızda mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da yer alan Ay, bugün ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. Uykusuzluk yüzünden yorgun olabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sağlığınız konusunda duyarlı olmanız gereken bir gün. İlaç kullanma konusunda dikkatli davranmalısınız. Eşinizle birlikte seyahat planları yapmak kendinizi iyi hissetmenizi ve moral depolamanızı sağlayabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Aşk konusunda ani kıvılcımlanmalar yaşayabilir ama bunları içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir. Biraz rahat olmaya çalışın.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Evinizde ailenizle ilgili sorunlar yaşamanız ve bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gün. Eşinizle iletişim kurmak sorunlarınızı birlikte çözmenize ve rahatlamanıza yardımcı olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İletişim konusunda yoğunluk yaşayabileceğiniz, fakat bundan memnun olmayacağınız bir gündesiniz. Alacağınız haberlerin doğruluk payından şüphelenebilir ve rahatsız olabilirsiniz. Acelecilik yüzünden zarar görebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır