kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Türk Telekom'dan 29,90 TL'Ye NeTTbook

İHA
Giriş Saati : 12.04.2009 15:23
Güncelleme : 12.04.2009 16:31
Yeni Haber
Türk Telekom, en son teknolojilerin avantajlarından müşterilerini yararlandırmak amacıyla "NeTTbook" kampanyasını başlattı.

Verilen bilgiye göre kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom müşterisi olmak yeterli. Kampanyaya katılanlar, 24 ay boyunca, ayda sadece 29,90 TL ödeyerek bir LG X110 model netbook bilgisayar sahibi oluyor. Kampanyadan faydalanan Türk Telekom müşterilerine netbook için ek bir faturalandırma yapılmıyor. Ödemeler, Türk Telekom müşterilerinin ev ya da iş telefonu faturaları üzerinden 24 ay taksitle gerçekleştiriliyor.

LGX110 model netbooklar, yakınsama ürünleriyle uyumlu olması, hafifliği, ekran boyutu ve diğer teknik özellikleriyle kullanıcılarına netbook sahibi olmanın tüm avantajlarını bir arada sunuyor. Intel Atom 1,6 GHz işlemci, 160 GB kapasiteli SATA HDD sabit disk ve 1 GB hafızaya sahip LG netbooklarda dahili web cam özelliği de yer alıyor. Kompakt yapısıyla dikkat çeken LG X110 model netbooklar, kampanya dahilinde lacivert ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Kampanyanın lojistik ve
dağıtım süreci Mersa Elektronik ve Teknolojik Ürünleri Ticareti A.Ş. tarafından yürütülüyor.

Bu kampanyayla herkesi uygun fiyata netbook sahibi yapmayı amaçladıklarını ifade eden Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, "Daha önce gerçekleştirdiğimiz RahaTT kampanyası ile uygun ödeme koşullarıyla kablosuz ev telefonu sunmuş, müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştık. RahaTT kampanyası ile 3 ay gibi kısa bir sürede 400 bin adet kablosuz ev telefonunu kullanıcılara ulaştırdık. Uygun ödeme koşullarıyla pazara sunduğumuz NeTTbook kampanyasına da aynı ilginin gösterileceğini bekliyoruz" dedi.

Stoklarla sınırlı olan Türk Telekom NeTTbook kampanyası, 31 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Telekom müşterileri, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri'nden ve www.turktelekom.com.tr adresinden detaylı bilgi alabiliyor, Türk Telekom ofisleri ve bayilerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.