kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

11.04.2009
Yaşar: Sıkıntı geçici, morali bozmayalım
Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, krizin kalıcı olmadığını belirterek, morallerin bozulmamasını istedi. DYO'nun Çeşme'de yapılan bayi toplantısında konuşan Yaşar, "Ekonomik sıkıntıların en kısa zamanda aşılacağına inanıyorum. Obama'nın gelişi, bunun bir göstergesidir" dedi. İcra Başkanı Mehmet Aktaş da "Ocak ayından bu yana alınan siparişler, iyiye gidişin bir işareti ancak topluluk olarak genelde ihtiyatlı ve dengeli bir iyimserlik içindeyiz" diye konuştu.

'Ayağa basanlara destek yok'
KOSGEB Başkan Vekili Mustafa Kaplan, 2009 yılında KOBİ'lere, 4 milyar dolarlık kredi hacmi oluşturacak bir kaynağın akıtılmasını hedeflediklerini söyledi. Anadolu İşadamları Federasyonu tarafından düzenlenen, Anadolu Ticaret Zirvesi ve Fuarı, Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Açılışa katılan Kaplan, birbirinin ayağına basma şeklindeki rekabet anlayışı yerine pastayı büyütmek anlayışını tercih edenleri destekleyeceklerini söyledi.

'Ucuz içki teklifine itibar etmeyin'
Sahte rakıdan ölümlerin arkası kesilmeyince Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, açıklama yaptı. Bakanlık, ülke çapında metil alkol aramasıyla ilgili yapılan denetimlerde alınan 71 adet numuneden sadece 1'inde yüksek oranda metil alkole rastlandığını kaydetti. Açıklamada, içki satın alırken bandrole dikkat edilmesini istedi. Restoran ve otel işletmecilerine de ucuz mal teklifine itibar edilmemesi tavsiye edildi.