Mangalda kebap keyfi 3 paket sigaraya bedel
Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanı ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özütemiz, mangal üzerinde pişirilen et, biber, domates ve soğan gibi yiyeceklerin günde 3 paket sigaraya bedel kanser etkisi yaptığını kaydetti. Özütemiz, şunları söyledi: "Adana ve Güneydoğu mutfağına ben de bayılırım, ama ateşi doğrudan gören et, ocak başı muhabbeti dediğimiz mutfak, mide kanserinin bir numaralı dostu. Yiyeceğin doğrudan ateş görmemesi lazım."
Yayın tarihi: 16 Kasım 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/11/16//haber,8B353032FB954C6B950A328146E8E7C9.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.