İLİŞKİLİ HABERLER
İtalyan yemeklerinde uzmanlaşacaklar
İtalyan yemeklerinde uzmanlaşacaklar
İsmail Ustahaliloğlu
"Yemek yapmaya hep merakım vardı. Belki ileride bir işletmemiz olur diye düşündüm. Aslında Fransa'da Le Cordon Bleu okuluna gitmek istiyordum. Ama sonra WMSA'yı öğrendim ve önce burada başlamak istedim. Belki profesyonel hayat başkadır, yapamazsam burada göreyim diye. Ama sonra 'Tamam,' dedim. Bu ay İtalya'ya gidiyorum. İtalyan mutfağı popüler bir mutfak. Aynı zaman geniş bir mutfak ve tarihi de çok köklü. O yüzden seçtim. Eğitimden sonra kalabilirsem orada kalıp, birkaç yıl iyi bir restoranda çalışmak istiyorum."
Güven Bozdağ
"Amerika'ya gittim, restoran açmak için. Ama o zaman bu işin böyle olmadığını, işi tam olarak öğrenmeden işçi çalıştıramayacağımı gördüm. Ben de geri geldim ve WMSA'ya başladım. Alma için ise okul yönlendirdi bizi. Ben balık uzmanı olmak istiyorum. Balık pazarı çok başka. İtalya'dan döndükten sonra da Japonya'ya gidip, balık üzerine daha farklı bir şeyler öğrenmek istiyorum. Sonra değişik ülkelerde çalışıp, ardından kendi restoranımı açmak istiyorum."
İLİŞKİLİ HABERLER
İtalyan yemeklerinde uzmanlaşacaklar
Yayın tarihi: 1 Kasım 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/11/01/ct/haber,528A9A6CAFFC4F25B2E25E93F350AD1E.html
Tüm hakları saklıdır.