kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Irmak Atuk "Bu iftirayı atanları Allah'a havale ediyorum. Önder kardeşim kadar sevdiğim yakın bir dostumdur" dedi.

Irmak'lar karıştı

Başak ÇOKAN - MAGAZİN
31.10.2008
Gece kulübünde Bekensir'le eğlenip öpüştüğü iddia edilen kadın Irmak Ünal değil, Irmak Atuk çıktı. Üstelik Atuk "Eşini tanıdığım bir erkekle öpüşecek kadın değilim" diyerek bu iddiayı yalanladı..
Eşi Önder Bekensir'i eski sevgilisi Courtney ile mesajlaşırken gördüğü için evi terk eden sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın evliliği hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Ancak dün bir gazetenin manşetinde "Courtney değil Irmak" başlığı ile çıkan haber, ortalığı fena karıştırdı. Haberde Bekensir'in bir gece kulübünde Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal ile öpüşürken görüldüğü iddia edildi. Ancak Bekensir ile aynı mekânda bulunan kadın Irmak Ünal değil, manken Irmak Atuk çıktı. Yani Irmak'lar karıştı. Üstelik Atuk öpüşmeyi yalanlarken Irmak Ünal "Hayatım boyunca hiç böylesine ahlaksızca bir iftiraya uğramadım" dedi.

'ÖYLE KADIN DEĞİLİM'
Ünal şöyle konuştu: "Emre Karabacak ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşıyorum. Emre'nin annesi kalp krizi geçirince düğünümüzü erteledik. Annesi hâlâ bitkisel hayatta. Yani yeterince üzüntümüz var. Bir de böyle bir iftiraya uğradığım için çok kızgın. Emre ile evde DVD izlerken bana böyle iftira atanları affetmiyorum." Olayda adı gecen diğer isim Irmak Atuk ise "Önder benim eski arkadaşım. Üstelik eşi de yakın dostum. Dünyada erkek kalmasa yine de gidip eşini tanıdığım bir arkadaşımla uluorta yerde öpüşecek kadar basit bir insan değilim. O gece 10 kişilik bir arkadaş grubuyla eğlenmeye gittik. Sonra da evlerimize dağıldık" dedi.

*IRMAK ATUK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*IRMAK ÜNAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları