Cansu Koçman "WMSA'da daha önce temel aşçılık eğitimi almıştım. Şimdi de pastacılık eğitimi alıyorum. Ben pastacılığa âşığım. Bu işi çok ciddiye alıyorum ve elime geçen her fırsatı değerlendirmem gerektiğini düşünüyorum. İngiltere'ye gidip bu ciddi eğitimi almak da benim için çok büyük bir artı. Bu şekilde pastacılık konusunda Türkiye'deki en iyi isimlerden biri olmak istiyorum. Bu işte ilerlemek için yurtdışına mutlaka çıkmalısınız. Oralarda insanlar neler yapıyor, çok iyi araştırmalısınız. Ben de dünyadaki büyük otellerde çalışmak, şeflik yapmak istiyorum. Gideceğim okulda eminim çok farklı şeyler öğreneceğim. Farklı teknikler, farklı sunumlar, malzemeler, ekipmanlar..."
Emre Şen "Şu an ailece planladığımız bir otel projemiz var. Ben de yemek yapmayı hep çok seviyordum. Burada önce aşçılık bölümüne geldim. Sonra sekiz ay Mehmet Gürs'ün yanında çalıştım, Mikla'da. Sonra buraya geri geldim, hafta içleri asistanlık yapıyorum, hafta sonları da pastacılık eğitimi alıyorum. Dünyada, tatlıtuzlu arasındaki o keskin çizgi artık yok. Yurtdışında birçok restoranda 20-30 korsluk yemekler yeniyor. Yani başlangıç, ana yemek, tatlı ayırımı ortadan kalkıyor. Türkiye'de mesela Zuma gibi restoranlar da böyle. Özel ve yoğun şeyleri azar azar yemek moda. Londra'daki eğitim bana İtalya'dakine göre daha ciddi geldi, o yüzden seçtim. Ayrıca orada üç aylık bir staj imkânımız olacak. Çok iyi yerlere gidip göreceğiz. Oradaki eğitimi bitirdikten sonra bir süre daha Londra'da kalmayı planlıyorum."
Yayın tarihi: 1 Kasım 2008, Cumartesi Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/11/01/ct/haber,3063D586BA1F45C78B773925E393CF1E.html Tüm hakları saklıdır.