kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Ender Saraç'tan kalp dostu salata tarifi

12.07.2008
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırıp üzerini taze ya da kuru nane ile süsleyip yiyebilirsiniz. Ender Saraç yanında, bir bardak soğuk suya, bir tatlı kaşığı gül suyu ve az miktarda kaya şekeri ilave edip içmenizi öneriyor.

Malzemeler (İki kişi için)
*
Beş-altı adet ceviz içi
* Küçük bir demet çiğ, iyi yıkanmış dereotu
* 200 gram buharda pişmiş ya da ızgara somon balığı
* Üç tatlı kaşığı zeytinyağı
* Bir buçuk tatlı kaşığı kabaca dövülmüş
* keten tohumu
* Bir avuç hafif haşlanmış taze fasulye